ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας εντός έδρας!

Η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί του Εθνικού Άχνας σημειώθηκε την 23η αγωνιστική της περιόδου 2004/05 με σκορ 6-0 με σκόρερς τους Σόσιν (3), Αλέξη Πίττα, Μαλέκο και Μπαρούν όμως ο Απολλώνας ήταν μόνο τυπικά γηπεδούχος γιατί το παιγνίδι αυτό διεξήχθηκε στο Μακάρειο στάδιο λόγω τιμωρίας μας!

Ο ποδοσφαιριστής που είχε την καλύτερη παράδοση σε εντός έδρας αγώνες κόντρα στον Εθνικό Άχνας ήταν ο Ούκας Σόσιν ο οποίος πέτυχε συνολικά 8 γκολ σε 5 περιόδους που φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα. Δυο ποδοσφαιριστές μας έχουν καταφέρει να πετύχουν χατ-τρικ σε εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας με πρώτο τον Γιουγκοσλάβο Μίλαν Μαϊστόροβιτς την περίοδο 1987/88 και τον Ούκας Σόσιν την περίοδο 2002/03 και 2004/05.

Ο Δημήτρης Ιωάννου με 4 γκολ είναι οι κύπριος ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα γκολ κόντρα στον Εθνικό Άχνας εντός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 100ο γκολ του Απόλλωνα ήταν επί του Εθνικού Άχνας και το σημείωσε ο Γκαστόν Σαγκόι με πέναλτι στις 26 Απριλίου, 2009 όταν κερδίσαμε στο Δασάκι με 4-2 σε αγώνα των play-offs.

Το σκορ που έχει εμφανιστεί πιο πολλές φορές εντός έδρας είναι το 2-0 όπου έκανε την εμφάνιση του 5 φορές.

To Top