ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ίδιο σχήμα, αλλαγές προσώπων!

Η ομάδα μας θέλει σήμερα να κάνει την τρίτη νίκη της σερί και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα μας κρατήσουν σε επαφή με τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας θα παρατάξει το ίδιο σχήμα με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Δόξα, με κάποιες αλλαγές προσώπων, δύο συγκεκριμένα αφού ο Αγγελή το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βινίσιους, ενώ ο Σαρδινέρο θα πάρει τη θέση του Μπεντόγια.

Ο Βάλε θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Βασιελιου και Στυλιανού να καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Ρομπέρζ με τον Αγγελή, ενώ ως αμυντικό χαφ θα αγωνίζεται ο Σακέτι.

Τον ρόλο της οργάνωσης του παιχνιδιού θα αναλάβει και πάλι ο Ντα Σίλβα, που θα έχει στα άκρα της επιθετικής γραμμής τους Σαρδινέρο στα δεξιά και Παπουλή στα αριστερά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μάγκλίτσα με τον Γκίε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτοί θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν τον σημερινό αγώνα και όλοι ευελπιστούμε στη νίκη.

To Top