ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα του Γιώργου το πρώτο γκολ!(video)

Η περίοδος 1988/89 ήταν μια σεζόν αλησμόνητη και παρότι δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του τίτλου, εντούτοις είχαν μπει για τα καλά οι βάσεις για το τι θα επακολουθούσε λίγα χρόνια αργότερα!

Ένα από τα θύματα του φοβερού και τρομερού Απόλλωνα εκείνης της περιόδου ήταν και το ΑΠΟΕΛ που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής έχασε με το επιβλητικό 4-2 στο Τσίρειο στάδιο!

Σε εκείνο το παιγνίδι, σαν σήμερα (12/11) πριν ακριβώς 18 χρόνια στο 50’ σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη τιμημένη φανέλα του Απόλλωνα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η ομάδα μας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ιωσηφίδη ο οποίος ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε αξία και προσφορά παίκτες της δεκαετίας του ’90 και ιδιαίτερα της χρυσής πενταετίας του Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης ο οποίος ήταν ίσως ο πιο εκρηκτικός ποδοσφαιριστής της εποχής του πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα με τον Απόλλωνα ενώ σημείωσε και 22 γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος που τον κατατάσσουν στην πρώτη εικοσάδα των κύπριων σκόρερ του Απόλλωνα όλων των εποχών!

 

 

 

To Top