ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα ένας Ιρακινός «σίφουνας» στο ΓΣΠ!(video)

Σαν σήμερα (18/11) πριν ακριβώς 10 χρόνια ένας ιρακινός διεθνής ντυμένος στα κυανόλευκα με το όνομα Mohamad Howar θα σκορπούσε τον τρόμο μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Ολυμπιακό στην καλύτερη του παράσταση με τη φανέλα του Απόλλωνα, σε ένα παιγνίδι στο οποίο πραγματικά έθελξε με την απόδοσή του.

Ο Mohamad Howar, ο οποίος να σημειωθεί είχε τότε επιλεγεί στην τελική δεκάδα των καλύτερων Ασιάτων ποδοσφαιριστών, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και στην κυριολεξία έκανε στο γήπεδο ότι ήθελε ξεχωρίζοντας σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα και κάνοντας το παιγνίδι αποκλειστικά δική του υπόθεση!

Ο Χαουάρ ήταν πραγματικά χάρμα ιδέσθαι δεν ανακοπτόταν με τίποτα και ότι κι αν εφάρμοσε ο αντίπαλος προπονητής Κώστας Μαλέκκος με διπλά και τριπλά μαρκαρίσματα δεν απέφεραν καρπούς αφού ο ιρακινός ήταν ασταμάτητος.

Ταχύτατος, ομαδικός και ανίκητος στο ένας εναντίον ενός ήταν απολαυστικός και τα έκανε όλα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας με προσωπική ενέργεια ενώ σέρβιρε στο πιάτο ακόμη ένα γκολ με αριστοτεχνικό τρόπο σε συμπαίκτη του για το 3-1 που καθάρισε το παιγνίδι.

 

To Top