ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα αλλιώτικο, ιστορικό φιλικό!(Φώτος)

Ιστορική ημέρα η σημερινή για το σωματείο μας αφού η ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ WHEELCHAIR BASKETBALL πραγματοποίησε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στην ιστορία της, λίγες ημέρες μετά την ίδρυση της και πραγματικά ο κάθε Απολλωνίστας θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος που το σωματείο μας θα διατηρεί αυτή την ομάδα.

Σημαδιακή και η μέρα όπου διεξήχθη το φιλικό, αφού σήμερα 3 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες και η ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα του Απόλλωνα αντιμετώπισε στο κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου Ζακακίου την ομάδα του Ήφαιστου και πραγματικά όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο θαύμασαν τους αθλητές και των δύο ομάδων για τις ικανότητες τους και το θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο.

Το παρόν του στο πρώτο φιλικό της ομάδας έδωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου, Μαρίνος Ευσταθίου, όπως επίσης και ο Πρόεδρος του Sabbianco Απόλλων και μέλος του Δ.Σ του σωματείου Ανδρέας Ηροδότου. Παρόντες επίσης ήταν ο προπονητής του Sabbianco Απόλλων Γιάννης Γιαπάνης μαζί με τις παίκτριες της ομάδας, όπως επίσης και η υπεύθυνη της γυναικείας καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Αφροδίτη Σαρκά.

To Top