ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καμιά εξέλιξη στο θέμα προπονητή»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Η έκταση του σκορ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Τον οποίο πετύχαμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. είχαμε άγχος στο παιχνίδι και η προσοχή μας είναι πλέον στο παιχνίδι με την ΑΕΖ».

Για τη σημασία της κατάκτησης τριών βαθμών: «Μια αλλαγή επιφέρει μια διαφοροποίηση στη διάθεση των παικτών. Είχαμε πάθος, αρκετά καλά διαστήματα. Περιορίσαμε μόλις σε ένα δεκάλεπτο το νεκρό μας διάστημα. Ήταν μια καλή εμφάνιση, σκοράραμε τέσσερα γκολ και συνεχίζουμε».

Για τη δήλωση του Σοφρώνη Αυγουστή για τη καλή δουλειά του Πέδρο Εμάνουελ: «Ο Σοφρώνης είναι ένας προικισμένος άνθρωπος, σωστός επαγγελματίας και θεωρώ πως διαθέτει αυτά τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ταπεινός, εργατικός και δεν θα μπορούσε να παραγνωρίσει την πολύ καλή δουλειά που άφησε ως παρακαταθήκη ο Πέδρο Εμάνουελ».

Για το θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα προπονητή. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να αξιολογήσουμε όσες περισσότερες μπορούμε περιπτώσεις προπονητών. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Σοφρώνη Αυγουστή και θα τον στηρίξουμε όσο τίποτα άλλο. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο. Έδειξε σοβαρά ψυχικά αποθέματα, μας σκλάβωσε με την συμπεριφορά του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε σχεδόν 11 παίκτες εκτός. Αν είναι δυνατόν. Θα προσπαθήσουμε με όσους απομένουν και κάποιους παίκτες από την εφηβική ομάδα. Αξιολογείται ως επικίνδυνο το ματς με την ΑΕΖ την Τετάρτη. Μετά την διακοπή θα έχουμε επιστροφές».

Για το θέμα ενίσχυσης: «Υπάρχουν κάποιες διεργασίες, μετά το παιχνίδι της Τετάρτης θα στρέψουμε τη προσοχή μας και σε θέματα ενίσχυσης».

To Top