ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κάποιοι του χεριού, άλλοι…του ποδιού!

Καταιγιστικός κι ορεξάτος ο Θρύλος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο, καθαρίζοντας τον αγώνα απο το πρώτο ημίχρονο. Όπως άλλωστε πρέπει να γίνεται κόντρα στις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος, που η μόνη τους έγνοια είναι να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου με τα γνωστά ντερτίπια. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, μιας και χάθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες με κορυφαίες τις δύο του Άντον Μάγκλιτσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.  Ο Απόλλωνας πίεζε, είχε την κατοχή διεμβολίζοντας ουκ ολίγες φορές τις αμυντικές γραμμές του Ερμή που φάνταζε ανήμπορος να αναχαιτίσει τις προσπάθειες των «κυανολευκων».

Στην επανάληψη, το πρώτο δεκαπεντάλεπτο κύλησε περίπου όπως και το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που έμελλε να ειναι το τελικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, σαν σε προπόνηση, έγινε συντήρηση δυνάμεων, πράγμα ιδανικό ενόψει των συνεχόμενων αγώνων στους εγχώριους θεσμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή συνεχίζουν απτόητοι, παθιασμένοι, δίνοντας αξία στις δύσκολες νίκες που προηγήθηκαν. Η νοοτροπία του νικητή, είναι μεγάλη κουβέντα.

Υ.Γ. Με τους τύπους που βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο, μόνο με χιούμορ αξίζει να αντιμετωπίζονται. Αφού πρώτα τακτοποιηθούν εκεί που τους πρέπει.

Comments
To Top