FUGITIVUS

Πήρε μπρος και ο assist-man!

Μέχρι την 14η αγωνιστική όπου στον πάγκο του Απόλλωνα καθόταν ο Πέδρο Εμάνουελ είχε αγωνιστεί βασικός μόνο σε 5 αγώνες και ήταν σκιά του καλού του εαυτού.

Ο Σωφρόνης, πιστεύοντας στις δυνατότητες του, του εμπιστεύτηκε θέση βασικού από την πρώτη κιόλας μέρα και είναι ενδεικτικό ότι στα 6 παιγνίδια που βρίσκεται ο Σοφρώνης στον πάγκο της ομάδας μας ξεκίνησε σε όλα στη βασική ενδεκάδα χάνοντας μάλιστα μόνο 17 λεπτά σε σύνολο 540 λεπτών!

Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο ο οποίος παίρνοντας συνεχόμενα παιγνίδια στα πόδια του, με αλλαγμένη ψυχολογία και αγωνιζόμενος σε μια θέση που είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα έχει δικαιώσει τον προπονητή του και άρχισε να θυμίζει τον περσινό εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που όλοι θαυμάσαμε ο οποίος ήταν ο πρώτος μας ποδοσφαιριστής σε ασίστ με διπλάσιες από τον δεύτερο Άλεξ Ντα Σίλβα!

Απλά να θυμίσουμε ότι στα τελευταία 2 παιγνίδια μετρά 3 σημαντικές ασίστ μια στο καθοριστικό δεύτερο γκολ επί της Ομόνοιας και στο πρώτο και τρίτο γκολ επί του Ερμή και τώρα που πήρε μπρος έπεται συνέχεια!

Comments
To Top