ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας εκτός έδρας!

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Απόλλωνα επί της Αναγέννησης Δερύνειας σε εκτός έδρας αγώνες σημειώθηκε την περίοδο 2003/04 με 4-0 με σκόρερς τους Αλέξη Πίττα (2), Σόσιν και Μουζαουί.

Η μοναδική μας ήττα από την Αναγέννηση Δερύνειας σημειώθηκε την περίοδο 2011/12 και αποτελεί μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της ομάδας μας αφού δεχτήκαμε τη συντριβή με 4-1!

Το 1ο γκολ του Απόλλωνα επί της Αναγέννησης Δερύνειας εκτός έδρας σημείωσε ο Άντρος Χριστοδούλου την περίοδο 1987/88 στην πρώτη μας νίκη επί της Αναγέννησης με 1-0.

Ο μοναδικός Κύπριος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που σκόραρε σε 2 συνεχόμενες χρονιές εκτός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας είναι ο Άγγελος Τσολάκης ενώ ο τελευταίος γηγενής ποδοσφαιριστής μας που σκόραρε εκτός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση είναι ο Αλέξης Πίττας την περίοδο 2003/04!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που σκόραρε και στον Α’ και Β’ γύρο επί της Αναγέννησης Δερύνειας είναι ο Μιλένκο Σπόλιαριτς την περίοδο 1997/98. Το σκορ που έχει παρουσιαστεί πιο πολλές φορές είναι το 1-0, δύο φορές.

Comments
To Top