ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της αφού έφερε ισοπαλία 2-2 στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Βάλε που φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ,ενώ θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο δεύτερο,αν και δεν ευθύνεται αφού ήταν γενική η αμυντική αδράνεια.

Ζοάο Πέδρο: Ο πολυτιμότερος της ομάδας μας αφού κέρδισε το πέναλτι και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ.Πολύ καλός αμυντικά και άριστος επιθετικά.

Γιώργος Βασιλείου: Μέτριο παιχνίδι από τον Γιώργο που έπαιξε με υπέρμετρο πάθος αλλά και καθόλου ψυχραιμία.Σε κάποιες φάσεις έβγαινε βεβιασμένα και έχασε μάχες.Επιθετικά βγήκε πολλές φορές αλλά δεν είχε τις καλές μπαλιές.

Πάολο Βινίσιους: Μετά από καιρό η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αφού καταρχήν ο Ζελάγια και μετά ο Κατσιαράβα αναστάτωσαν πολλές φορές το κέντρο της άμυνας.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τα ίδια πάνω κάτω και από τον Γάλλο που έχασε και αυτός πολλές μάχες.Δυσκολεύτηκε,όπως και ο Βινίσιους να αρχίσουν το παιχνίδι από πίσω.

Εστεπάν Σακέττι: Απαράμιλλο πάθος,υπέρτατη προσπάθεια και βοήθεια και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Προσπάθησε αρκετά ο Χάμπος που έκλεινε χώρους με τον Σακέττι και οργάνωνε με Ντα Σίλβα.Έπαιξε δυνατά και κέρδισε τις πλείστες μάχες.

Άλεξ ντα Σίλβα: Σε ένα ακατάλληλο για τεχνίτες παίκτες γήπεδο προσπάθησε. Εκτός από το γκολ είχε και πολλές τελικές πάσες. Μοίρασε το παιχνίδι αφού η ομάδα είχε 17 τελικές.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αγωνίστηκε σαν δεξί χαφ και δημιούργησε πολλές ρήξεις στην αντίπαλη άμυνα.Δεν βρέθηκε σε επίκαιρη θέση για να συνεχίσει το σερί του στο σκοράρισμα. Όπως και για τον Ντα Σίλβα έτσι και για τον Σαρδινέρο τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι δεν τους ευνοούν!

Άντον Μαγκλίτσα: Έβγαινε από αριστερά σαν εξτρέμ ή κρυφος κυνηγός αν θέλετε.Σκόραρε,άνοιξε χώρους και κέρδισε εναριες μονομαχίες.Θεωρώ πως «ανάγκασε» τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή γιατί μετά την κίτρινη που δέχτηκε συνέχισε και έπαιζε δυνατά.

Αρκάδιους Πίεχ: Μέτριο παιχνίδι για τον Πολωνό αφού ενώ βρέθηκε 3-4 φορές σε επίκαιρη θέση δεν είχε καθαρό μυαλό για να σκοράρει.

Μίγκελ Μπεντόγια: Μπήκε για να κρατήσει μπάλα στην θέση του Ντα Σίλβα.Σε γενικές γραμμές πήγε καλά αφού έφτιαξε φάσεις,χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Φώτης Παπουλης: Δεν ήταν στην μέρα του ο Ελλαδίτης που πέρασε στον αγώνα μετά το 2-1 για να κουβαλήσει μπάλα από άμυνα σε επίθεση.Δεν τα κατάφερε αφού δεν δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ

Σέρτζιο Σεμέδο: Αγωνίστηκε για λίγο και δεν φάνηκε καθόλου.

Προπονητής: Ο προπονητής κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1 έχοντας τον Μάγκλιτσα στο πλάι.Είχε τον έλεγχο μέχρι το 60’.Η τοποθέτηση του Μαγκλιτσα στο πλάι τον βοήθησε να κερδίζει τις ενέριες μονομαχίες.Στο 60 έκανε αλλαγή τον Μάγκλιτσα αφού ήταν κιτρινισμένος.Στην συνέχεια και για ένα 10λεπτο χάσαμε την κατοχή και έριξε Μπεντόγια για αντιΝτα Σίλβα.Ο Σεμέδο μπήκε για να κλείσει χώρους αλλά δεν πρόλαβε αφού μας ισοφάρισαν.Ίσως ο Ντα Σίλβα θα μπορούσε να μείνει ακόμη λίγο. Στάθηκε άτυχος στην τρίτη αφού ο Σεμέδο μπήκε για να κλείσε χώρους αλλά δέχτηκε το γκολ άμεσα. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση, αλλά αυτά είναι εκ των υστέρων. Συνεχίζουμε πιο συγκεντρωμένα και μυαλωμένα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς!

Comments
To Top