ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Τακτικές παρωχημένων εποχών!(video)

«Ο ορισμός του διαιτητή Γιώργου Νικολάου στο αυριανό πρώτο παιγνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου απέναντι στον Απόλλωνα, συνιστά πρόκληση και γεννά πολλά ερωτηματικά».

Για όλους εμάς τους αφελείς οπαδούς του Απόλλωνα κανένα ερωτηματικό δεν γεννά η πιο πάνω ανακοίνωση της Ομόνοιας. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί με έντεχνο τρόπο να χειραγωγήσει την αυριανή διαιτησία ώστε με την πίεση της έδρας να ευνοηθεί για να μπορέσει να μείνει ζωντανή στον μοναδικό ίσως στόχο που της έχει απομείνει την κατάκτηση του κυπέλλου.

Εμείς θα τους θυμίσουμε ότι εν λόγω κύριος ο οποίος μόλις 5 χρόνια, αν δεν κάνουμε λάθος, διαιτητεύει στην Α’ κατηγορία ουδέποτε μας έχει ευνοήσει αντιθέτως έχει προλάβει να μας σφάξει ουκ ολίγες φορές και το πιο κάτω βιντεογράφημα είναι πολύ κατατοπιστικό.

Θα τονίσουμε ακόμη μια φορά ότι ως οπαδοί δεν ζητάμε σε κανένα παιγνίδι καμία εύνοια από τη διαιτησία αλλά ούτε και θα ανεχτούμε να μας σφάζουν χωρίς αναισθητικό. Αυτό που απαιτούμε είναι να μας παίζουν 50-50 και για όλους τους διαιτητές καθρέφτης είναι το γήπεδο!

 

 

 

Comments
To Top