ΑΝΤΡΕΣ

«Επιπόλαιες τοποθετήσεις και μικρότητες…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Sports 1, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τις διαμαρτυρίες της Ομόνοιας για την προκήρυξη: «Ήταν κάτι που συνέβη και σε αυτό το παιχνίδι, που είχαμε μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη. Τα θεωρούμε επιπόλαιες τοποθετήσεις και μικρότητες για μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια. Θεωρούμε ότι κι εμείς αδικηθήκαμε που παίζαμε προημιτελικό με μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση όμως το θεωρούσαμε ανάξια σχολιασμού. Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε ως δικαιολογία και την κούραση».

Για τη μέρα που θέλουν να γίνει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Εμείς θέλουμε Δευτέρα. Είναι αργία, θέλουμε την πλατιά μάζα του κόσμου μας στο γήπεδο. Δεν προκύπτει αυτή η απόφαση από την προκήρυξη, που λέει ότι δεν ορίζονται παιχνίδια στη Λεμεσό την Κυριακή των καρναβαλιών. Η αστυνομία διαθέτει το προσωπικό και την τεχνογνωσία για να αστυνομεύσει και τη Δευτέρα».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Το είχαμε πει ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας αυξήσει τις πιθανότητες ενόψει επαναληπτικού. Το πετύχαμε σε κάποιο βαθμό, όμως αδικήσαμε τους εαυτούς μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε με 2-0 και μπορούσαμε να το καθαρίσουμε, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, όμως μπορούσαμε να επιστρέψουμε με καλύτερες προοπτικές. Έχουμε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και ακολούθως θα στρέψουμε την προσοχή μας στον επαναληπτικό».

Για το αν θα γίνει ροτέισιον: «Δεν μπορείς να προβλέψεις από τώρα. Το πρόγραμμα είναι βεβαρυμμένο, δεν υπάρχει χρόνος να αναπολείς τι μπορούσες να κάνεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Η προσοχή είναι στην Καρμιώτισσα, είναι μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να τη σεβαστούμε για να την κερδίσουμε».

Για τον Παπουλή: «Έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό. Θα είναι εκτός για ένα δεκαήμερο, εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος με το ΑΠΟΕΛ

Comments
To Top