ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε την Καθαρή Δευτέρα…»

Στον Άστρα 92.8, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Φάνος Κιννής, εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη μέρα που θα διεξαχθεί το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ:

«Τις τελευταίες μέρες έχουν ανταλλαχθεί επιστολές από την ΚΟΠ και την Αστυνομίας, η ΚΟΠ θέλει το ματς την Καθαρά Δευτέρα όμως υπάρχει  ένσταση από την Αστυνομία, λόγω καρναβαλιού, για να γίνει Τρίτη. Κάνουμε και εμείς τις προσπάθειες και τις επαφές μας γιατί επιθυμία μας είναι το ματς να γίνει Δευτέρα. Δεν έχουμε απάντηση ακόμη και θα δούμε κατά τη διάρκεια της μέρας. Τόσο εμείς όσο και η Ομοσπονδία θέλουμε Καθαρά Δευτέρα για τα τηλεοπτικά έσοδα, αφού την Τρίτη είναι εργάσιμη μέρα».

Για το 2-2 στο Κύπελλο με την Ομόνοια.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο όμως ρίξαμε ταχύτητα, δεχθήκαμε γκολ και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Έπρεπε να τελειώσουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς, όμως ακόμα κι έτσι έχουμε ένα προβάδισμα».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

«Ακόμα και 2-0 να έμενε το σκορ δεν θα υπήρχε εφησυχασμός. Ξεκινήσαμε μια δουλειά και πρέπει να τελειώσουμε. ‘Έχει τις πιθανότητες της η Ομόνοια, όμως στην έδρα μας, εύκολα ή δύσκολα θέλουμε την πρόκριση»

Για τη συνέχεια με την Καρμιώτισσα.

«Έχουμε ήδη κάποιες απουσίες λόγω καρτών όμως βλέπουμε το ματς με κάθε σοβαρότητα. Έχουμε παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί σε μεγάλο βαθμό, ίσως θέλει να δώσει ανάσες ο προπονητής, ενόψει της δύσκολης συνέχειας»

 

 

Comments
To Top