ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Νίκη για την ομάδα μας που συνεχίζει την πορεία της.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και είχε μια δυο λάθος πάσες.Είχε μια δύσκολη επέμβαση στο 45.Στην συνέχεια δεν κινδύνεψε καθόλου.

Μάριο Σέρτζιο:Καλή εμφάνιση από τον Σέρτζιο που αμυντικά δεν είχε δύσκολο έργο.Ανέβηκε πολλές φορές στην επίθεση και πλαγιοκοπούσε την αντίπαλη άμυνα.Μετά το 60 έπαιξε σαν δεξί χαφ και βρέθηκε αρκετές φορές σε επίκαιρη θέση για γκολ.

Τιάγκο Γκόμες:Πάνω κάτω τα ίδια και για τον Τιάγκο που δεν είχε προβλήματα στην άμυνα.Επιθετικά βγήκε πολλές φορές χωρίς να γίνει όμως ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:Καθάρισε όσες φορές χρειάστηκε στις λίγες φορές που κατέβηκε στο δικό μας τρίτο ο αντίπαλος.Βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Γιώργος Πελαγίας:Πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα σαν βασικός.Συνεργάστηκε καλά με τον Γάλλο και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα.

Σέρτζιο Σεμέδο:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σεμέδο που έπαιρνε την πρώτη μπαλιά και μοίραζε το παιχνίδι.Πολύ καλός και ανασταλτικά.Αναμένουμε πιο δύσκολα παιχνίδια για να κρίνουμε καλύτερα.

Μίγκελ Μπεντόγια:Καλό παιχνίδι από τον Ισπανό που βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού τον Ντα Σίλβα.Στο δεύτερο μετά το 70 αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό και έδωσε αρκετές τελικές.

Άλεξ ντα Σίλβα: Καλό παιχνίδι και από τον Βραζιλιάνο που δεν ανέβασε στροφές.Σκόραρε ένα γκολ και είχε καλές ενέργειες.

Αντριάν Σαρδινέρο:Λίγες φορές έγινε επικίνδυνος αφού και αυτός έπαιζε με σβηστές μηχανές ειδικά μετά το 2-0. Έβγαλε μια σέντρα «διαβήτη» πάνω στο κεφάλι του Πίεχ όπου και ανοίξαμε το σκορ!

Ιωάννης Πίττας:Καλό παιχνίδι από τον Πίττα που βοηθούσε και   αμυντικά.Επιθετικά βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση για σουτ αλλά σε άλλες ολιγώρησε και σε άλλες έψαξε την πάσα.

Αρκάδιους Πίεχ:Ο πολυτιμότερος του αγώνα αφού σκόραρε τα 2 πρώτα γκολ και καθάρισε το παιχνίδι.Εύκολα μπορούσε για το χατ τρικ αλλά δεν τα κατάφερε.

Βασιλείου,Στυλιανού και Ανδρέου πέρασαν αλλαγή όταν όλα τελείωσαν και γενικά είχαν καλή παρουσία.

Προπονητής:Ο Αυγουστή παρέταξε την ομάδα με 4-1-4-1 και με σαφής εντολές να τελειώσουν το παιχνίδι γρήγορα.Στα πρώτα στάδια του αγώνα δεν έβγαιναν οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών.Ευτύχησε να σκοράρει στο 43’ και στο 47’ και να δώσει τέλος στον αγώνα.Ήρεμο τρίποντο που χρειαζόταν πριν τον γολγοθά των ντέρπι.

Comments
To Top