ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη!

Αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ οι «Αμαζόνες» μας, εντούτοις καταθέτοντας ψυχή πήραν τη μεγάλη νίκη με 3-2 σετ στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα η ομάδα μας έχοντας λανθασμένες υποδοχές με αποτέλεσμα η αντίπαλος να «κτίσει» μια διαφορά και να πάρει το πρώτο σετ με 25-18. Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας σαφώς ανεβασμένη και με καλύτερες επιλογές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας το σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ η ομάδα μας έκανε «δώρο» στον αντίπαλο, αφού ενώ είχε διαφορά τεσσάρων πόντων κατάφερε να χάσει το σετ με 25-23. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας «πάλεψε» για να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα και τελικά τα κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23 και να οδηγήσει τον αγώνα στο τάιμ-μπρέικ!

Πολύ δυνατά μπήκαν οι «Αμαζόνες» μας στο τάιμ-μπρέικ, κάνοντας μια διαφορά πέντε πόντων που της έδωσε το «πάνω» χέρι στον αγώνα. Με τη ψυχολογία πλέον στα ύψη η ομάδα μας πήρε το σετ με 7-15

Τα σετ:25-18,21-25,25-23,23-25,7-15

Comments
To Top