ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Μια βδομάδα πριν είχαμε βάλει στην τριάδα των ποδοσφαιριστών Χριστοφή,Σιέρινταν και Σοιλέδη αφού πιστεύαμε πως ο Νταρπισάιαρ θα προσεχθεί ιδιαίτερα ούτως η αλλιώς. Στον επαναληπτικό της Τετάρτης (22/2) όμως τα πράγματα μάλλον θα είναι αλλιώς.Πάμε να δούμε τι πρέπει να πεοσεχθεί.

Ματ Νταρπισάιαρ: Ο Άγγλος στα τελευταία παιχνίδια δεν δίνει το κάτι παραπάνω στο γήπεδο.Το παιχνίδι του κυπέλου είναι το πιο σημαντικό πλέον για την Ομόνοια αν θέλει να κατακτήσει κάποιον τίτλο.Πιστεύουμε πως ο Άγγλος θα προσπαθήσει να βάλει την σφραγίδα του για αυτό πρέπει να τον προσέξει ιδιαίτερα η άμυνα μας.

Δημήτρης Χριστοφή: Ο προπονητής της Ομόνοιας προσπάθησε να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει κυπέλλου και το πλήρωσε.Πρώτο και καλύτερο άφησε τον Χριστοφή που διανύει περίοδο φόρμας.Πιστεύω πως στο μεταξύ μας παιχνίδι θα αγωνιστεί στα πλάγια για αυτό πρέπει να ντουπλάρεται από τον πλάγιο ποδοσφαιριστή μας που θα αγωνίζεται στα χαφ αφού ο Κύπριος στο ένας εναντίον ενός είναι πολύ καλός.Επίσης αρέσκεται να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας.

Κίλιαν Σιέρινταν: Τελευταίο άφησα τον Ιρλανδό που θεωρώ πως θα βγει στο πλάι σε ένα σύστημα 4-2-3-1.Δύσκολο να αντιμετωπιστεί στο ψηλό παιχνίδι από έναν πλάγιο μπακ.Ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτό το αλλοπρόσαλλο διδυμο που θα σχηματιστεί ίσως κρύβει κινδύνους.

Γενικα: Θεωρώ πως η Ομόνοια έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν μπορεί να κρατήσει το μηδεν στην άμυνα και θα ρίξει όλα της τα επιθετικά όπλα στον αγώνα σε ένα σύστημα 4-2-3-1.Το κλείδι θεωρώ πως είναι το πρώτο γκολ αφού ήδη ο αντίπαλος μας έχει την ψυχολογία στο ναδίρ.Με ένα δυνατό ξεκίνημα που θα δείχνει ποιος είναι το αφεντικό και ειδικά με ένα γκολ στην αρχή βλέπω πως δύσκολα θα μπορεί να ανατρέψει η Ομόνοια το σκορ και ειδικά να αναστήσ

Comments
To Top