ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση νίκη και πρόκριση για την ομάδα μας  επί της Ομόνοιας. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο που ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του τόσο σε κανονική ροή όσο και στις στατικές.Έδινε και σωστό ρυθμό στον αγώνα όταν μάζευε την μπάλα.

Μάριο Σέρτζιο:Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σέρτζιο που κάλυψε άριστα το δεξί άκρο της άμυνας.Έκλεινε σωστά και έβγαινε ψηλά για να βοηθήσει τον Πέδρο.

Τιάγκο Γκόμες:Μέχρι την ώρα που αγωνίστηκε ήταν άψογος.Έπαιξε σωστά τον Χριστοφή και δεν τον άφησε να γίνει επικίνδυνος.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:Αρχοντικός σε κάθε του επέμβαση έσβηνε την κάθε φάση εν τη γεννέση της και ξεκινούσε και την δική μας επίθεση.Αποβλήθηκε άδικα.

Πάολο Βινίσιους:Τρομερό παιχνίδι από τον Βινίσιους που εξαφάνισε το αντίπαλο φορ.Στην επανάληψη καθάρισε πολλές στατικές με το κεφάλι και ήταν απροσπέλαστος.

Χάμπος Κυριάκου:Πολλά χιλιόμετρα από τον Χάμπο που έβαλε δύναμη στο παιχνίδι του και δεν έχασε μονομαχία.Βοήθησε και την άμυνα όταν μειναμε με 10.

Εστεπάν Σακέτι:Άλλο ένα απίθανο παιχνίδι από τον ντόκο αρτζεντίνο!Μάρκαρε παντού και έκλεινε όποια τρύπα άνοιγαν οι αντίπαλοι.

Άλεξ ντα Σίλβα:Γκολ κερδισμένη κόκκινη και απόστευτα τρεξίματα από ένα καλλιτέχνη του ποδοσφαίρου.Μοίρασε θαυμάσια το παιχνίδι βγάζοντας πολλές μπαλιές.

Αντριάν Σαρδινέρο:Καλό πρώτο ημίχρονο από τον Σάρδινερο που κάλυψε την αριστερή πλευρά.Θυσιάστηκε στο ημίχρονο λόγω της άδικης κόκκινης.

Ζοάο Πέδρο:Συνεχής πίεση ψηλά πλαγιοκοπήσεις και βοήθειες στην άμυνα και κερασάκι το γκολ σαν επιβράβευση της όλης του απόδοσης.

Άντον Μαγκλίτσα:Σκοράρει,πιέζει και γίνεται το λάθος,κερδίζει την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Ντα Σίλβα την κόκκινη και τέλος δίνει και την ασίστ στο τρίτο γκολ.Μάλλον ο πολυτιμότερος.

Γιώργος Πελαγίας:Μπήκε στην θέση του Ρομπέτζ και αντεπεξήλθε άριστα.Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι δεν έχασε μονομαχία.

Γιώργος Βασιλείου:Μπαίνει στην θέση του Γκόμες και συνέχισε το ίδιο καλά το έργο του.Πολύ καλός στα μαρκαρίσματα έβγαινε στην μπάλα με πάθος πότε πρώτος πότε περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Προπονητής:Άριστο στήσιμο από τον Αυγουστή που δεν έπεσε στην παγίδα να χρησιμοποιήσει τον Μπεντόγια πλάγια δείχνοντας πως αντηλήφθηκε το λάθος που έγινε στον πρώτο αγώνα και το διόρθωσε βάζοντας δεξιά Σέρτζιο-Πέδρο.Άψογη διαχείρηση μετά την αποβολή αφού δοκίμασε πρώτα τον Χάμπο μπροστά απο τους κεντρικούς αμυντικούς αλλά δεν του βγήκε και το έφτιαξε γυρίζοντας το σε 4-4-1 και αφήνοντας τον Ντα Σίλβα στο πλάι.Πάρα πολύ καλή διαχείρηση και δικαίως παίρνει τα εύσημα!

Comments
To Top