ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ένας Κροάτης χάρμα ιδέσθαι!

Στα χέρια του Σωφρόνη έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και αποτελεί ένα από τους πολυτιμότερους, αν όχι τον πολυτιμότερο, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο λόγος για τον Άντον Μαγκλίτσα ο οποίος έχει ήδη ξεπεράσει το περσινό του ρεκόρ σκοραρίσματος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα αφού έφτασε αισίως τα 10 γκολ την φετινή περίοδο σε σχέση με τα 9 γκολ την περσινή περίοδο και βρίσκεται μόλις 2 γκολ μακριά από το ατομικό του ρεκόρ χρονιάς που είναι τα 12 γκολ με την φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ την περίοδο 2013/14.

Συνολικά ο Κροάτης επιθετικός μετρά 42 συμμετοχές με τον Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 19 γκολ αλλά το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μαγκλίτσα στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας έχει δώσει και 13 ασίστ στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν στοιχείο πολύ σημαντικό για ένα επιθετικό περάν των γκολ που σημειώνει.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον Κροάτη είναι ότι από τα 19 συνολικά γκολ που έχει σημειώσει με τα χρώματα της ομάδας μας τα 12 εξ αυτών έχουν επιτευχθεί τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο αποτελώντας για τον ίδιο τους πιο παραγωγικούς του μήνες από πλευράς σκοραρίσματος!

Comments
To Top