ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στο ΑΠΟΕΛ εντός έδρας!

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας μας επί του ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες σημειώθηκε την περίοδο 1994/95 με 3-0. Τα γκολ τότε σημείωσαν οι Κρισμάρεβιτς, Στέλιος Σοφοκλέους και Σπόλιαριτς.

Η μεγαλύτερη μας ήττα από το ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε την περίοδο 1976/77 και 2010/11 με 5-0 ενώ τα περισσότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεμεσό ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της περιόδου 1959/60 όταν το ΑΠΟΕΛ μας κέρδισε με 5-3!

Ο ποδοσφαιριστής μας που είχε την καλύτερη παράδοση απέναντι στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες ήταν ο μάγος Μιλένκο Σπόλιαριτς με 7 γκολ ενώ οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές μας που κατάφεραν να σημειώσουν 2 γκολ σε ένα αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ήταν ο Κωστάκης Βασιλειάδης, ο αιώνιος αρχηγός μας Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, ο Ζόραν Μάσιτς και ο Άμπραχαμ Γκίε. Ο Πανίκος Κρυστάλλης με 4 γκολ είναι ο γηγενής ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αγώνες.

Ο τελευταίος γηγενής ποδοσφαιριστής μας που σκόραρε 2 γκολ εντός έδρας είναι ο αιώνιος αρχηγός μας Γιαννάκης Γιαγκουδάκης την περίοδο 1988/89. Το σκορ που έχει παρουσιαστεί πιο πολλές φορές σε εντός έδρας αγώνες είναι το 0-0 και 0-2 από 7 φορές!

Comments
To Top