ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και συνεχίζει! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Δεν αναγκάστηκε να κόψει κάποιο δύσκολο σουτ αφού ο αντίπαλος έπαιζε με γιόμες στις οποίες ήταν σχεδόν άριστος όπως και στις στατικές εκτός από μια που για καλή του τύχη βρέθηκε ο Βινίσιους στην γραμμή και κάλυψε την άστοχη του έξοδο.

Μάριο Σέρτζιο: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από τον Σέρτζιο που διαχειρίστηκε άψογα τον Αλωνεύτη.Στο δεύτερο μια η κούραση και μια ο ξεκούραστος Εφραίμ που τον ταλαιπώρησε τον ανάγκασε σε μέτρια απόδοση.Κάπου στο τέλος είχε ανεβάσματα χωρίς επιστροφές.

Γιώργος Βασιλείου: Απαράμιλο πάθος,υπέρμετρη δύναμη και ελάχιστες χαμένες μάχες.Κάπου πρέπει να προσέξει την μετατροπή του πάθους σε ενέργειες που γίνονται βεβιασμένα και αψυχολόγητα.Πολύ καλός στο πρώτο,έμεινε από δυνάμεις προς τα τέλη του αγώνα.

Πάολο Βινίσιους: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που έλεγξε τα αντίπαλα φορ.Είχε 2, 3 απερίσκεπτα λάθη που δεν στοίχησαν Τέλος η απόκρουση στην γραμμή που μας έδωσε την μισή νίκη.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Με μια λέξη συγκλονιστικός.Σωστές τοποθετήσεις,οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω και απόλυτως κυρίαρχος στο δικό μας τρίτο.Ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Εστεπάν Σακέτι:Έκοβε οργάνωνε και σταματούσε σαν βράχος τα πάντα.Ελάχιστες οι μονομαχίες που έχασε.Έχει να δώσει πολλά στην συνέχεια αφού πρώτα πάρει ανάσες λόγω της τιμωρίας του.

Μίγκελ Μπεντόγια:Καλός ο Ισπανός που αγωνίστηκε στον άξονα και προσπαθούσε να μοιράσει το παιχνίδι.Ήταν καλά κλεισμένος και δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα παρόλο που ήταν καλός.

Άλεξ ντα Σίλβα:Η αλήθεια περίμενα περισσότερα από τον Βραζιλιάνο που σε γενικές γραμμές ήταν καλός λόγω των εξάρσεων του.Προσπάθησε να τρέξει το παιχνίδι αλλά ήταν εγκλωβισμένος.

Αντριαν Σαρδινέρο:Βοήθησε πολύ στα μαρκαρίσματα και έδινε βοήθειες στον Βασιλείου αλλά επιθετικά δεν φάνηκε πολύ εκτός μια δυο περιπτώσεις.

Ζοάο Πέδρο: Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Πέδρο που όργωνε την δεξιά πλευρά.Βοηθούσε στην άμυνα και έβγαινε πρώτος στην επίθεση.Σκόραρε και ένα γκολ ποιήμα.

Άντον Μαγκλίτσα:Έφαγε το ξύλο της αρκούδας,πάλεψε με τα σέντερ μπακ του αντιπάλου και λίγο πριν βγει σκόραρε ένα έξοχο γκολ που πάνω του χτίστηκε η νίκη.Πολύ καλό ημίχρονο.

Σερτζιο Σεμέδο:Μπήκε για να συμπληρώνει τον Σακέτι και τα κατάφερε.Έκλεινε χώρους,μάρκαρε σωστά και μοίρασε και παιχνίδι.

Άμπραχαμ Γκίε:Μπήκε αλλαγή στο 43 και αυτόματα άρχισε να βρίσκει χώρους για να σπάσει την αμυντκή λειτουργία των αντιπάλων.Θέλει παιχνίδια όμως για να βρει ρυθμό.

Φώτης Παπουλής: Από το να γίνει ωραίος παρολίγον να γίνει μοιραίος αφού χάνει το τετ α τετ κ αμεσως μετα χάνουν κλασσική ευκαιρία.Έδωσε ταχύτητα με το που μπήκε αλλαγή και μαζί με τον Γκίε έκαναν την κάθε αντεπίθεση να μυρίζει γκολ.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-3-3 έχοντας στην μεσαία γραμμή 2 επιθετικά χαφ που εναλλάσονταν ρόλους.Πίεσε ψηλά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο.Σκόραρε προς το τέλος του ημιχρόνου.Στο δεύτερο από ένα σημείο και μετά έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο,έκλεισε τα πλάγια και ξεκίνησαν οι καμινάδες.Ελάχιστες φορές έγιναν επικίνδυνοι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Αναγκαστική η πρώτη αλλαγή με Γκίε και Μάγκλιτσα. Κάπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε σωστά ο Σεμέδο για να δώσει ύψος και να κλείσει χώρους αντικατιστώντας τον Μπεντόγια και κάνοντας το σύστημα καθαρά 4-2-3-1.Στο τέλος μπήκε ο Παπουλής στην θέση του Σαρδινέρο για να υπάρξουν φρέσκα πόδια στην γραμμή.Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Σωφρόνη που έβγαλε μια ομάδα με πάθος στο γήπεδο που ήξερε τι ζητούσε τόσο μέχρι να προηγηθεί όσο και μετά που οδήγησε το παιχνίδι στον τρόπο που ήθελε ακυρώνοντας τα άκρα του αντιπάλου την πιο πολλή ώρα του παιχνιδιού.

Comments
To Top