ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Παλληκαρήσια στάθηκε η ομάδα μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλους» εναντία και σε μια μεροληπτική διαιτησία. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο που έσωσε 2 σίγουρα γκολ του αντιπάλου ενώ καθάρισε όλες τις στατικές φάσεις.

Μάριο Σέρτζιο:Έκλεισε σωστά την δεξιά πλευρά και δεν άφησε τον εκάστοτε αντίπαλο που είχε να δημιουργήσει ρίγματα.Ανέβηκε και όσο του επέτρεπε η μορφή του αγώνα στην επίθεση.

Γιώργος Βασιλείου:Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Κύπριο που δεν άφησε τους εξτρεμ της αντίπαλης ομάδας να πάρουν ανάσα.Έπαιξε σωστά την θέση και ήταν ψύχραιμος στις αποφάσεις του.

Χάμπος Κυριάκου:Ξεκίνησε σαν στόπερ και μεταφέρθηκε λόγω της κόκκινης στα χαφ.Έκλεισε σωστά τους χώρους στην μεσαία γραμμή και προσπάθησε να μοιράσει και παιχνίδι.Ακούραστος έδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Πάολο Βινίσιους:Εκπληκτικό 90λεπτο από τον Βραζιλιάνο που ήταν αρχοντικός.Καθάριζε εύκολα όλους τους κινδύνους και έβγαζε την μπάλα με τεράστια ψυχραιμία.Έσβησε τα αντίπαλα φορ και δίκαια κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Σέρτζιο Σεμέδο:Επιπόλαιο μαρκάρισμα και κόκκινη κάρτα.Δεν μπορεί να κριθεί αφού αποβλήθηκε μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του.

Μίγκελ Μπεντόγια:Έτρεξε πολύ,μάρκαρε,κράτησε μπάλα και είχε καλή παρουσία.Βρήκε μια καταπληκτική ευκαιρία για να σκοράρει αλλά το φοβήθηκε σπαταλώντας την εντελώς άδικα.

Άλεξ ντα Σίλβα:Ξεκίνησε καλά στην μεσαία γραμμή αλλά μετά την.κόκκινη μεταφέρθηκε στην γραμμή με σκοπό να συγκλίνει.Βρήκε 2 καλές ευκαιρίες αλλά τα σουτ του δεν ήταν τόσο καλά.

Φώτης Παπουλής:Μπήκε καλά στο παιχνίδι αλλά θυσιάστηκε μετά την κόκκινη και πέρασε αλλαγή.

Αρκάδιους Πίεχ:Ξεκίνησε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες,έδωσε μια ασσίστ και είχε πολύ καλή παρουσία ακόμη και όταν μείναμε με 10.Στο ημίχρονο έγινε αλλαγή σίγουρα όχι γιατί δεν ήταν καλός.

Γιώργος Πελαγίας:Ικανοποιητική εμφάνιση από τον Πελαγία που αναπλήρωσε επάξια το κενό στην άμυνα.Δεν άφησε τα αντίπαλα φορ να γίνουν επικίνδυνοι.

Άμπραχαμ Γκίε:Μπήκε στο 46’ για να δώσει ταχύτητα και να κρατήσει χαμηλά τα σέντερ μπακ.Από κάποια φάση και μετά είχε πρόβλημα αλλά συνέχισε.

Άλλυ Ρέυνολτς:Πέρασε στο 75’ στην θέση του Μπεντόγια που έμεινε από δυνάμεις.Έπαιξε σωστά την θέση,έκλεισε χώρους,κράτησε μπάλα και μοίρασε πάσες με άνεση.Δείχνει να είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και του αξίζουν ευκαιρίες.

Comments
To Top