ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Για ακόμα μια εβδομάδα η στήλη μας συνεχίζει να σας ενημερώνει για την δεκάδα των δανεικών της ομάδας μας και το τι κατάφεραν να κάνουν αυτό το τριήμερο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε κάποιες ιδιαιτερότητες καθώς τρεις ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν στις προπονήσεις με την ομάδα των U21, Lissandro Semedo, Στυλιανός Στυλιανού και Luka Ratcovic, αφού έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες που διαβαθμίστηκαν. Όπως έχουμε ενημερωθεί ο Μάριος Παπαχριστοφόρου δεν είναι πλέον δανεικός και ως εκ τούτου δεν ανήκει στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η στήλη εμπλουτίζεται με ακόμα ένα ποδοσφαιριστή, τον Χάρη Νικολάου που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι δανεικός στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και έχει εξαιρετικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν:

Σάββατο, Κυριακή:(4,5/3):

Αλεχάντρο Μπαρμπάρος (Καρμιώτισσα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 52΄.

Χρίστος Γουίλερ (Καρμιώτισσα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης (Ε.Ν.Π): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Lisandro Pedro  Varela Semedo (ΑΕΖ Ζακακίου): Αγωνίστηκε ως βασικός σε όλο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα.

Στυλιανός Στυλιανού (ΑΕΖ Ζακακίου): Αγωνίστηκε ως βασικός σε όλο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα.

Χάρης Νικολάου (ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Π.Ο Ορμήδειας. Από την 16η αγωνιστική αγωνίζεται ανελλιπώς ως βασικός τερματοφύλακας.

Παναγιώτης Παναγιώτου (Ολυμπιακός): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Βασίλης Κυριάκου (Εθνικός Άσσιας): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 77΄στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

Λούκας Στογιάνοβιτς (Μουσκρόν): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Λούκα Ράτκοβιτς (Αναγέννηση Δερύνειας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.

 

 

Comments
To Top