ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ. Ήμασταν καλύτεροι όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Είχε δύο τουλάχιστον δύσκολες επεμβάσεις. Αντέδρασε σωστά σε όλες τις στατικές.Δέχτηκε γκολ από δικό μας ποδοσφαιριστή. Μελανό σημείο η ασυνεννοησία κάποιες στιγμές όταν είχε στην κατοχή του την μπάλα.

Γιώργος Βασιλείου:Καλό παιχνίδι από τον Βασιλείου που είχε άψογη αμυντική συμπεριφορά και δύο καίρια κοψίματα.Ανέβηκε αρκετές φορές στην επίθεση και είχε καλές μεταβιβάσεις.

Ζοάο Πέδρο:Δεν ήταν στα στάνταρ που μας συνήθισε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.Αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ και γύρω στο 60 σαν δεξι χαφ.Πλαγιοκόπησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα αλλά κάποιες φορές δεν είχε καθαρό μυαλό.

Πάολο Βινίσιους:Στάθηκε άτυχος στο αυτογκολ αλλά εξιλεώθηκε με το γκολ στο 95.Γενικά είχε καλή απόδοση και δεν άφησε τον αντίπαλο φορ να γίνει επικίνδυνος.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:Καλό παιχνίδι και από τον Γάλλο που ήταν άνετος στις επεμβάσεις του τόσο ψηλά όσο και χαμηλά.

Εστεπάν Σακέτι:Δεν ήταν στα επίπεδα που μας συνήθισε.Έχασε αρκετές μάχες.Παρόλα αυτά με την δύναμη και την νοοτροπία του πάλευε όλες τις φάσεις έστω κι αν δεν του έβγαινε το παιχνίδι.

Μίγκελ Μπεντόγια:Δεν ήταν καλός ο Ισπανός σήμερα και σωστά έγινε αλλαγή.Έπαιζε πολύ «soft» ενώ είχε απέναντι του σκληροτράχηλους ποδοσφαιριστές.Έμπαινε χαλάρα στις φάσεις και δεν δικαίωσε τον προπονητή του.

Άλεξ ντα Σίλβα:Κλεισμένος καλά ο Βραζιλιάνος βραχυκύκλωσε στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε προσωπικό μαρκάρισμα.Στο δεύτερο ήρθε ένα βήμα πίσω,ελευθερώθηκε και μοίρασε παιχνίδι.Δεν είχε όμως εντελώς καθαρό μυαλό και δεν έδωσε πολλές σημαντικές τελικές πάσες.

Αντριάν Σαρδινέρο:Με την σβελτάδα του και την ταχύτητα του έφτιαξε προυποθέσεις αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό για την τελική προσπάθεια.Στο 60 έγινε δεύτερο φορ αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Φώτης Παπουλής:Είναι φανερό πως θέλει το γκολ για να ανέβει.Το ψαξε αλλά πότε η ατυχία πότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας του το στέρησαν.Δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του αλλά οι ολιγόλεπτες εξάρσεις του έβγαλαν φάσεις.

Αρκάδιους Πίεχ:Μέτρια εμφάνιση από τον Πολωνό που δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα και ήταν γενικά ακίνδυνος.Σωστά έγινε αλλαγή.

Άμπραχαμ Γκίε:Η έλλειψη παιχνιδιών είναι φανερή.Εκτός από λίγες ατομικές προσπάθειες δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Μάριο Σέρτζιο:Μπορεί να μπήκε σαν αλλαγή αλλά για μένα κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου.Από την στιγμή που μπήκε η δεξιά πλευρά ανέβηκε πλαγιοκόπησε και έφτιαξε συνθήκες πίεσης.Πολύ καλό παιχνίδι.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-3-3 αλλά η ομάδα ήταν νευρική.Η ομάδα δεν πίεσε ψηλά,έχανε μπάλες και έκανε αβίαστα λάθη ειδικά στο δικό τους μισό.Στο δεύτερο το σύστημα έγινε 4 4 2 και πατούσε καλύτερα.Όταν δε ο Σέρτζιο πέρασε στο παιχνίδι η δεξιά πλευρά ανέβασε ρυθμούς.Θεωρώ πως ο προπονητής έκανε σωστή διαχείρηση στο δευτερο ημίχρονο.Στο.πρώτο βραχυκυκλώσαμε με το πολύ αμυντικό σύστημα του αντιπάλου αλλά στο β η υπεροχή ήταν καθολική.Το παιχνίδι χσθηκε πιστεύω στο ότι άνοιξαν το σκορ και αυτό διευκόλινε το αμυντικό σύστημα της αντίπαλης ομάδας που έπαιζε στην μεσαία γραμμή με δύο κόφτες και ένα σέντερ μπακ.Αν η ομάδα μας έπαιρνε κεφάλι θα κατάστρεφε με μιας τα σχέδια επί χάρτου.Όλα αυτά στην θεωρία.Η ομάδα παραμένει για 20ο παιχνίδι αήττητη,αρνείται να χάσει και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Comments
To Top