ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίπλα στο νεοσύστατο τμήμα

Το νεοσύστατο τμήμα του Σωματείου μας Απόλλων Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/03) αντιπροσωπεία της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας αποτελούμενη από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Φανούριο Κωνσταντίνου και τους ποδοσφαιριστές μας Μιχάλη Φανή και Μπρούνο Βάλε.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουν οι ιθύνοντες του τμήματος, και οι αθλητές οι οποίοι τιμούν μέσα από σκληρή προσπάθεια το ένδοξο έμβλημα του Σωματείου μας.

Ταυτόχρονα η επίσκεψη συνέπεσε με την εβδομάδα δράσης της οργάνωσης Centre for Access to Football in Europe– CAFE, με το μήνυμα “Total Football, Total Access” – Πρόσβαση για όλους, όπου και συμμετείχε η ομάδα μας.

Στόχος του Centre for Access to Footbal lin Europe– CAFE, είναι ευαισθητοποίηση για δημιουργία προσβάσιμων δημόσιων χώρων και ειδικότερα γηπέδων για άτομα με αναπηρίες.

Το τμήμα του Σωματείου μας Απόλλων Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα ιδρύθηκε και παρουσιάστηκε επίσημα από το Σωματείο μας στις 18 Νοεμβρίου 2016, μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Για την ιστορία στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του νεοσύστατου τμήματος δόθηκε σε σημαδιακή μέρα και πιο συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου η οποία αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα του Απόλλωνα, αντιμετώπισε στο κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου Ζακακίου την ομάδα του Ήφαιστου και πραγματικά όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο θαύμασαν τους αθλητές και των δύο ομάδων για τις ικανότητες τους και το θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο.

Η μέρα αυτή καταγράφηκε στην ιστορία, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας, αν και φιλικός για την συγκεκριμένη ομάδα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι ο Σάββατο στις 11:15 στην κλειστή αίθουσα των αθλοπαιδιών του Συλλόγου με αντίπαλο την Nicosia Team Rollers.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top