ΑΝΤΡΕΣ

Με οδηγό την πίστη!

Το ξέρουν πολύ καλά στο Κολόσσι ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει όσον αφορά την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό που βγαίνει από το προπονητικό κέντρο είναι η πίστη για το ροκάνισμα της διαφοράς και για την ανατροπή. Οι 7 βαθμοί δεν είναι καθόλου αμελητέα διαφορά όμως μένουν 9 ντέρμπι, 27 βαθμοί που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενώ έχουν και άλλα δύο παιχνίδια με το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Βέβαια αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εκεί είναι στραμμένη η προσοχή. Μάλιστα ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή πήγε πρόσφατα στην «Αρένα» και είδε την ΑΕΚ αγωνιζόμενη απέναντι στην Ομόνοια.

Δύο είναι οι σίγουρες απουσίες στον Απόλλωνα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο τιμωρημένος Σεμέδο και ο τραυματίας Μαγκλίτσα είναι εκτός επιλογών του Σωφρόνη Αυγουστή. Από κει και πέρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Τιάγκο Γκόμες, ο οποίος θεωρείται αμφίβολος. Σήμερα το πολλή ως αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει το παιχνίδι, αυξάνοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση.

Comments
To Top