ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ας μην τους κάνουμε την χάρη!

Για ακόμη μια χρονιά ο Θρύλος δεν κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στα πλέι-οφ, μ’ αποτέλεσμα η ομάδα ήθους να αυξήσει τη διαφορά στους εφτά βαθμούς. Δυστυχώς σπαταλήθηκε το πρώτο ημίχρονο, μιας και οι δρόμοι για την αντίπαλη εστία ήταν καλά οχυρωμένοι. Η επιθετική ανάπτυξη βραχυκυκλώθηκε, έστω παροδικά, και στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές έτρεχαν για την ανατροπή των αρνητικών δεδομένων.

Από τις πάμπολλες ευκαιρίες, μόλις μια μετουσιώθηκε σε γκολ στο τελευταίο δεύτερο του αγώνα. Άπαντες ευελπιστούν πως τον χαμένο ζήλο που ανέκτησε η συμπολίτιδα στο μεταξύ μας παιχνίδι, να μην ήταν μια «τυχαία» «αυθόρμητη» έξαρση της στιγμής και να χει την ανάλογη συνέχεια. Σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το κέρδος δεν αναμένεται μονάχα από τις δικές επιτυχίες αλλά κι από τις απώλειες των ανταγωνιστών. Διαφορετικά τα πράγματα θα καταλήξουν στον συνηθισμένο κίβδηλο προορισμό.

Ο Απόλλωνας αύριο (18/3), θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ Λάρνακας στο «βουβό» Τσίρειο Στάδιο ελέω της τιμωρίας που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεγελάσει η ευχάριστη ανάμνηση του 0-3 σε 25 αγωνιστικά λεπτά, πριν δυόμιση περίπου μήνες στην ΑΡΕΝΑ. Είναι ξεκάθαρο πως οι Λαρνακείς αιφνιδιάστηκαν και πιάστηκαν παντελώς ανέτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αν είναι διατεθειμένο να μην βγει νοκ-αουτ από τους στόχους που τέθηκαν, οφείλει να κοπιάσει και να ιδρώσει την φανέλα προκειμένου να καρπωθεί τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης, διευκολύνει το έργο των συμμοριών. Ας μην τους κάνουμε την χάρη! 

Comments
To Top