ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επική ανατροπή και νίκη για την ομάδα μας που συνεχίζει την αήττητη πορεία της με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Έβγαλε 3 με 4 δύσκολα σουτ και κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι μετά το 2-1.Στα δύο γκολ που δέχεται δεν φέρει ευθύνη αφού στο πρώτο δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο και το δεύτερο ήταν άπιαστο. Ίσως αν έβλεπε την μπάλα στο πρώτο να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Γιώργος Βασιλείου: Σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα της ομάδας μας και το πανηγύρισε δεόντως. Υπέρμετρο πάθος και σωστές τοποθετήσεις αμυντικά.Έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.Πολύ καλό παιχνίδι.

Μάριο Σέρτζιο: Ο πολυτιμότερος του αγώνα.Συνεχής ανεβάσματα,πλαγιοκοπήσεις επιθετικά.Αμυντικά κινδύνεψε ελάχιστα αφού με την εμπειρία του έκλεισε τους διαδρόμους.Δικές του οι δύο ασσίστ στο 90 και στο 93,δικός του και ο τίτλος του πολυτιμότερου.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλός για όσο αγωνίστηκε.Έκανε το γνωστό του παιχνίδι αλλά δέχτηκε άδικα την κόκκινη κάρτα για ένα δυνατό μαρκάρισμα αφού μέχρι την κίτρινη έφτανε.

Πάολο Βινίσιους: Πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα.Σωστές μεταβιβάσεις στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω.Σκόραρε πάλι στο 90 και άναψε το φως της ελπίδας για την ολική ανατροπή.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μπήκε αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο και δεν έφτασε στα επίπεδα που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια.Μετά την κόκκινη περνά στα σέντερ μπακ και κάνει ένα καταπληκτικό 60λεπτο αφού απέτρεψε πάμπολλες αντεπιθέσεις και νίκησε κατά κράτος σε όλες τις ατομικές μονομαχίες.

Εστεπάν Σακέτι: Πάτησε σε όλο το γήπεδο και ήταν πανταχού παρών.Έδωσε μάχες και πάλεψε πολύ καλά στην μεσαία γραμμή.Μετά την κόκκινη έμεινε μόνος και δυσκολεύτηκε στα μαρκαρίσματα.

Άλεξ ντα Σίλβα: Περίεργο παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο αφού ξεκίνησε καλά σαν οργανωτής του παιχνιδιού(αν εξαιρέσεις και κάποια παρακρατήματα της μπάλας) και μετά πέρασε στην πλάγια γραμμή σαν χαφ και προσπάθησε με τις διαγώνιες κινήσεις του να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις κάτι που δεν έγινε σε μεγάλο βαθμό.

Φώτης Παπουλής: Καλύτερος από προηγούμενα παιχνίδια.Έχασε ευκαιρίες,δημιούργησε ρήγμστα αλλά υστέρησε στην τελική πάσα.Έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Ζοάο Πέδρο: Έπαιξε πολύ καλά την γραμμή.Άνοιγε χώρους,είχε αρκετά καλή συνεργασία με τον Σέρτζιο. Και αυτος έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Άμπραχαμ Γκίε: Σκόραρε στο 90-φεύγα και έδωσε απίστευτη χαρά στον κόσμο,ξορκίζωντας και την κατάρα που τον είχε μακριά απο το γκολ.

Μίγκελ Μπεντογια: Μπήκε για να κρατήσει μπάλα,να βρει χώρου αλλά δεν.ήταν τόσο καλός.Χρειάζεται πιο πολύ δύναμη στον αγώνα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πέρασε και αυτός αλλαγή στο ημίχρονο λόγω της ταχύτητας του.Έφτιαξε προυποθέσεις αλλά μέχρι εκει αφού δεν είχε καθαρό μυαλό.

Αρκάδιους Πίεχ: Μετά το 1-2 μπήκε για να φορτώσει την επίθεση και αυτό βοήθησε αφού βρέθηκαν ρήγματα.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1.Προσπάθησε να πιέσει ψηλά και στο πρώτο σουτ του αντιπάλου βρέθηκε πίσω στο σκορ.Η ομάδα μετά την ψυχρολουσία πήρε μπάλα και έψαξε το γκολ,το πέτυχε πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα και για δέκα λεπτά έψαξε το γκολ με υπομονή.Στο τέλος του ημιχρόνου δέχτηκε μια άδικη κάρτα και επανήλθαν οι ισορροπίες.Στο β ημίχρονο άλλαξε τα δύο φτερά του και πέρασε τον Μπεντόγια στο κέντρο,τον Χάμπο στόπερ,τον Σαρδινέρο στο δεξί φτερό και τον Ντα Σίλβα αριστερά με τον πρώτο να πλαισιώνει τον Γκίε και τον δεύτερο τους παίκτες του άξονα.Μετά το 1-2 μπήκε ο Πίεχ στην θέση του Βασιλείου και το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα.Η ομάδα δεν παράτησε το παιχνίδι ισοφάρισε και ευτύχησε να το γυρίσει με τεράστια ψυχικά αποθέματα.Σπουδαία νίκη όχι τόσο τακτικά αφού οι τακτικές χάθηκαν αλλά μια νίκη που δείχνει τον χαρακτήρα που έχει περάσει στο αποδυτήριο ο προπονητής.

Comments
To Top