ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Είμαστε ακόμη ζωντανοί…

Ναι κύριοι καλά ακούσατε… είμαστε ακόμη ζωντανοί στο κυνήγι του πρωταθλήματος και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Όσοι δεν μας λογαριάζετε και μας πολεμάτε, το μόνο που μας κάνετε είναι να μας γιγαντώνεται! Αφήστε μας να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας επί ίσοις όροις και αν δεν τα καταφέρουμε είναι πρόβλημα μας, αν όμως τα καταφέρουμε αλίμονο σας…

«Με πολεμάτε μα δεν λυγίζω, ανταποδίδω στα πυρά και συνεχίζω» είναι ένα από τα συνθήματα μας και αυτό φροντίζουν να το κάνουν πράξη και να «ανταποδίδουν» με τη ψυχή, το πάθος και τη θέληση τους στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές μας. Δεν θέλουμε χάρες, ούτε συμμαχίες, όνειρο μας ήταν πάντοτε να έχουμε ομάδα που να κερδίζει και τις όποιες «αντιξοότητες» και αυτό γίνεται πραγματικότητα!

Είμαστε περήφανοι για τον προπονητή μας, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας και εμείς οι «κυανόλευκοι» οπαδοί θα σταθούμε ασπίδα σ΄αυτή την ομάδα! Θα πάμε μέχρι τέλους λοιπόν, είμαστε υποχρεωμένοι η ομάδα μας δεν λυγίζει, ούτε και εμείς και στο τέλος… έχει και Θεό!

Comments
To Top