ΑΝΤΡΕΣ

«Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη πίστη»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας  Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

«Πήραμε μια σημαντική νίκη. Τα κέρδη τα οποία είχαμε από το παιχνίδι είναι περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι οι τρεις βαθμοί είναι πάρα πολύ πολύτιμοι ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλωνας έχει φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ένα ικανότατο προπονητή, ο οποίος έχει αλλάξει πάρα πολλά στην ομάδα. Η ομάδα σίγουρα μπορούσε με πάρα πολλή λίγη τύχη να είχε καλύτερα αποτελέσματα. Έχουμε μπει σε ένα αγώνα δρόμου για να καλύψουμε τους βαθμούς που χάσαμε τις εφτά πρώτες αγωνιστικές και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε.»

Για την πίστη που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας:

«Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη πίστη. Σε αυτόν τον αγώνα δρόμου ο Απόλλωνας είχε πολλά εμπόδια με πρώτο και καλύτερο τις πολλές απουσίες. Το εγχείρημα το οποίο προσπαθούμε μεταφράζεται σε άθλο για μας όμως ακόμη δεν έχουμε πιάσει ταβάνι. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας.»

Για τη διαιτησία:

«Αντιλαμβάνεστε δεν μπορώ να τοποθετηθώ για θέματα διαιτησίας. Μόλις το Σάββατο έκτισα την τιμωρία μου. Είναι ένα θέμα το οποίο μας προβληματίζει και θα το δούμε στη συνέχεια. »

Για την αποβολή του Ρομπέρζ:

«Τεράστια απώλεια ο Ρομπέρζ όμως είμαστε ο Απόλλωνας και θα βρούμε τη λύση εκ των έσω για να πάμε στη Λευκωσία να κερδίσουμε με την Ομόνοια. »

Για την επιστροφή του Γκίε στο σκοράρισμα:

«Για μας είναι ένας επιθετικός πρώτης διαλογής. Έχουμε την τύχη να έχουμε στη διάθεση μας τρεις πρωτοκλασάτους επιθετικούς. Με την πολύμηνη απουσία του κάπου είχε απολέσει τον ρυθμό του. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας»

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με την ΑΕΚ:

«Ήταν πάρα πολύ σημαντική η παρουσία τους, στήριξαν τους παίκτες. Η ομάδα τους έδωσε τη χαρά να βιώσουν μια εκπληκτική νίκη. Με τέτοιες εμφανίσεις δίνεις και το μήνυμα στο παιδιά ότι η ομάδα μπορεί, κερδίζεις νέους οπαδούς.»

Comments
To Top