ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο μέχρι τώρα απολογισμός των U13!

Παρόλο που κάθε εβδομάδα δίνουμε τα αποτελέσματα της ομάδας των U13, όπως και όλων των ομάδων(U14, U15, U16) της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Μαρίνου Ερμογένους και των νεαρών του ποδοσφαιριστών μέσα από τους επίσημους αριθμούς και στατιστικά.

Καταρχήν η ομάδα μας έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 29 αγώνες στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, υπολείπονται άλλες 9 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Έχει πετύχει 12 νίκες, έφερε 4 ισοπαλίες ενώ έχασε 13 φορές. Μετρά 48 τέρματα υπέρ, ενώ έχει δεχθεί 53.

Έχουν χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας 27 ποδοσφαιριστές με τους Γιάννος Πολυδώρου(1866), Αντώνη Μαυρή(1838) και Jakub Riedel(1826), νε είναι οι τρεις με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν δεχθεί 6 κίτρινες κάρτες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα!

Τα τέρματα της ομάδας μας σκόραραν οι Δημητρίου, Ζήνωνος, Κλεάνθους και Μιχαηλίδης από 7, 6 τέρματα πέτυχε ο Πολυδώρου, 4 τέρματα ο Χαραλάμπους, 3 ο Jakub, 2 ο Καραολής και από ένα οι Κωνσταντίνου, Μαυρής, Τσαπαρίλλας και Παπαπέτρου, ενώ έχουμε και ένα αυτογκόλ!

 

Comments
To Top