ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο μέχρι τώρα απολογισμός των U14!

Παρόλο που κάθε εβδομάδα δίνουμε τα αποτελέσματα της ομάδας των U14, όπως και όλων των ομάδων(U13, U15, U16) της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Απόλλωνα θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Ηλία Ιωάννου, και των νεαρών του ποδοσφαιριστών μέσα από τους επίσημους αριθμούς και στατιστικά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα των U14, άλλαξε προπονητή σχεδόν στα μισά της ποδοσφαιρικής σεζόν!

Καταρχήν η ομάδα μας έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε 29 αγώνες στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, υπολείπονται άλλες 9 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς. Έχει πετύχει 11 νίκες, έφερε 4 ισοπαλίες ενώ έχασε 14 φορές. Μετρά 39 τέρματα υπέρ, ενώ έχει δεχθεί 46.

Έχουν χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας 25 ποδοσφαιριστές με τους Σωκράτους(1934), Ανδρέου(1813) και Πρίγκηπα(1667), να είναι οι τρεις με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν δεχθεί 18 κίτρινες κάρτες, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχουν δεχθεί κόκκινη κάρτα!

Τα τέρματα της ομάδας μας σκόραραν οι Χριστοδούλου, που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12, Πατσαλίδης με 6, Σχίζας με 4, Μεσαρίτης, Μιχαήλ, Ε. Σωκράτους και Φασουλιώτης με 3, Αν. Σωκράτους με 2 και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Robert, Ανδρέου και Πρίγκηπας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των U14, έχουν συμμετοχές με την ομάδα των U15!

Comments
To Top