ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ανήθικος χωρίς επαγγελματική συνείδηση!(video)

Αυτή η παρωδία θα πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή. Κούρασε πολύ αυτό το έργο. Ο δήθεν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ διαιτητής που διαθέτει αυτός ο τόπος δεν πρέπει να αφεθεί να διαιτητεύσει ξανά αγώνες του Απόλλωνα. Ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος και από τον καιρό που πλάστηκε στην διαιτησία το έχει θέσει ως στόχο και σκοπό της ζωής του να «χειρουργεί» με μοναδικό τρόπο την ομάδα μας, συνήθως με κτυπήματα κάτω από την μέση, δείχνοντας ένα μίσος και μένος που κανένας σώφρων άνθρωπος μπορεί να εξηγήσει.

Ο άνθρωπος είναι εριστικός σε σημείο παράνοιας, χωρίς επαγγελματική συνείδηση δεν δείχνει σεβασμό όχι μόνο στον εαυτό του και στον φίλαθλο κόσμο που παρακολουθεί αλλά ούτε στους ποδοσφαιριστές που περιμένουν μάταια να είναι ένας δίκαιος κριτής.

Τα παράπονα του Απόλλωνα μετά από διαιτησίες του ακατανόμαστου διαιτητή έχουν καταντήσει ποδοσφαιρικά κλισέ όμως η καταγγελία του στο φύλλο αγώνος κατά του ποδοσφαιριστή μας Ρομπέρζ ότι αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι και έκανε φάουλ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή χρησιμοποιώντας υπερβολική βία έχει ξεπεράσει κάθε ίχνος ηθικής και αντιεπαγγελματισμού!

Εφόσον υπάρχει γενική παραδοχή από όλους για μια αδύνατη κυπριακή διαιτησία και οι διαιτητές αποδεδειγμένα δείχνουν ότι είναι ανίκανοι ή σφυρίζουν κατά το δοκούν θεωρούμε ότι έστω και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθίσταται απόλυτη και επιτακτική ανάγκη η κάθοδος ξένων διαιτητών στους αγώνες τουλάχιστον των play-offs.

Είναι η μοναδική διέξοδος για άρση της προκατάληψης και δημιουργίας συνθηκών εμπιστοσύνης στον θεσμό της διαιτησίας, αλλιώς όλοι στην Ομοσπονδία και στην Επιτροπή Διαιτησίας καθίστανται εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι για όποιες άλλες “αδύναμες” διαιτησίες προκύψουν από τούδε και στο εξής.

Καλούμε τη διοίκηση, σε συνεννόηση με Προέδρους των άλλων μεγάλων σωματείων, να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να διασφαλιστεί πριν ακόμη την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η κάθοδος ξένων διαιτητών στους αγώνες τουλάχιστον των play-offs. Αν δεν το πράξει τότε και μείνει απλός παρατηρητής, τότε γίνεται συνεργός και συνένοχος, δεν θα έχει δικαίωμα να διαρρηγνύει τα ιμάτια της μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση κάποιου άλλου «Τράττου», δεν θα είναι άμοιρη ευθυνών και θα είναι άξια της τύχης της.

Ο μαζοχισμός θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει πριν να είναι πλέον αργά! Ο Τράττος ήταν ο χαμένος στο παιχνίδι ήθους! Αν βέβαια τον ενδιαφέρει και υπάρχει τέτοια λέξη ακόμα στο λεξιλόγιο του!

 

Comments
To Top