ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Επανέναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδεύει στο ΓΣΠ.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Σίλβα Κλέιτον:Ο Βραζιλιάνος είναι ο ιθύνων νους της Ομόνοιας.Έξυπνος ποδοσφαιριστής με πλουραλισμό στις κινήσεις του.Τις περισσότερες φορές παίζει κάθετα στον κενό χώρο τόσο τον επιθετικό όσο και τους γρήγορους πλάγιους του αντιπάλου.

Ματ Νταρπισάιαρ: Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους αλλά όχι απέναντι στην ομάδα μας.Έχει το γκολ στο αίμα του,όμως οι ποδοσφαιριστές μας τον έχουν αντιμετωπίσει σωστά.Ελπίζουμε αυτό να γίνει και αύριο.

Δημήτρης Χριστοφή:Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.Πολύ γρήγορος,όταν είναι στην μέρα του δύσκολα τον σταματάς.Αν τον αντιμετωπίσεις με μυαλό θεωρώ πως είναι πιο εύκολο να τον σταματήσεις παρά να τον παίξεις στα δικά του μέτρα και προσόντα.

Γενικά: Η Ομόνοια διαθέτει πολύ καλή ομάδα από την μέση και μπροστά.Όταν είναι στην μέρα της και ειδικά αν σου προηγηθεί δύσκολα την κερδίζεις.Αν όμως καταφέρεις και μπεις εσύ μπροστά στο σκορ τότε γίνεσαι φαβορί αφού δεν είναι καλή αμυντικά και δεν έχει γρήγορες επιστροφές.Πολύ αδύνατη τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα πλάγια.Ουσιαστικά νοσεί η μεσοαμυντική της λειτουργία και εκεί πρέπει να κτυπήσουμε.

Comments
To Top