ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας που κέρδισε και την Ομόνοια με 0-2. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν χρειάστηκε πολλές φορές στην χτεσινή αναμέτρηση αφού η ομάδα δεν δέχτηκε φάσεις με εξαίρεση δύο τρεις φάσεις στις οποίες αντίδρασε σωστά.Ελάχιστες και οι στατικές φάσεις που καθάρισε η άμυνα εύκολα.

Μάριο Σέρτζιο:Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σέρτζιο που αμυντικά έσβησε τους αντίπαλους εξτρέμ και επιθετικά ήταν αρκετά επικίνδυνος αφού ανέβαινε συνεχώς.

Γιώργος Βασιλείου:Άριστος αμυντικά αφού περιόρισε τον Χριστοφή αφού μόνο μια φάση έφτιαξε(δοκάρι).Επιθετικά ανέβηκε αρκετές φορές έχοντας καλές προσπάθειες αφού απέκτησε αυτοπεποίθηση μετά το γκολ που πέτυχε στον προηγούμενο αγώνα.

Πάολο Βινίσιους: Καθάριζε τις φάσεις πριν καν γίνουν επικίνδυνες και προσέδιδε μια ηρεμία στους συμπαίκτες του.Έκλεισε καλά τον σέντερ φορ τους που έγινε μια φορά επικίνδυνος σε 90 λεπτά.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στα καθήκοντα του σαν σέντερ μπακ.Ψύχραιμος άνετος με σωστές τοποθετήσεις δεν έχασε σχεδόν καμία φάση.Ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω και έβγαζε και την ομάδα μπροστά.

Εστεπάν Σακέτι:Έδωσε πολλές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μάρκαρε σε όλο το γήπεδο.Βοήθησε και οργανωτικά.Δέχτηκε κίτρινη και θα απουσιάσει.

Μίγκελ Μπεντόγια: Σε γενικές γραμμές είχε καλό παιχνίδι αφού ξεκίνησε πολλές επιθέσεις και με τις πάσες του δημιουργούσε προυποθέσεις για τους συμπαίκτες του.Αμυντικά κάλυψε σωστά τον χώρο του ακόμα και όταν μείναμε με 2 στην μεσαία γραμμή.

Άλεξ ντα Σίλβα:Προσπάθησε να κάνει το γνωστό του παιχνίδι αλλά σε τέτοιο τερέν ήταν δύσκολο με αποτέλεσμα να παρακρατά την μπάλα και να μην του βγαίνουν οι φάσεις.Δεν μπόρεσε να βγει από το καλούπι του δικού του παιχνιδιού και σωστά έγινε αλλαγή ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Φώτης Παπουλής: Πολύ καλός ο Ελλαδίτης που όποτε έπαιρνε την μπάλα η ομάδα γινόταν επικίνδυνη.Πρόσθεσε κι άλλες κινήσεις στο ρεπερτόριο του κάτι που τον κάνει απρόβλεπτο.Διέκρινα μια κάποια νευρικότητα στην τελευταία πάσα,στο τελευταίο σουτ και μάλλον έχει να κάνει με τον καιρό που έχει ο Φώτης να σκοράρει.Είμαι σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου το επόμενο γκολ του Φώτη(φτάνει να το βγάλει από το νου του) αφού η απόδοση του είναι σε ανοδική πορεία.

Αντριάν Σαρδινέρο:Δεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο αφού δεν βοηθούσε και το γήπεδο.Στο δεύτερο ανέβηκε και άρχισε να βγάζει φάσεις με αποκορύφωμα το γκολ όταν πέρασε σαν δεύτερος φορ.

Άντον Μαγκλίτσα:Επέστρεψε και έδειξε πόσο έλειψε στην ομάδα.Άνοιξε χώρους κέρδισε μάχες στον αέρα και έφτιαξε φάσεις από το πουθενά.

Ζοάο Πέδρο:Μπήκε στην θέση του Ντα Σίλβα και πήγε στο δεξί φτερό και από το πόδι του ήρθαν τα δύο γκολ.Για μένα ο πολυτιμότερος του αγώνα αν και ήρθε από τον πάγκο.

Αρκάδιους Πίεχ:Μπήκε για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και το έκανε χωρίς πολλά πολλά.Σε μια σέντρα από τα δεξιά οριζοντιώθηκε και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ κι όταν κάνεις την δουλειά σου πολύ καλά τότε είσαι και εσύ πολύ καλός.

Ο Άλλυ Ρέυνολτς δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Αν δεν βγάζαμε ποδοσφαιριστή σαν πολυτιμότερο τότε ο τίτλος αυτού του παιχνιδιού θα πήγαινε στον Σωφρόνη.Ξεκίνησε με το 4-3-3 αφήνοντας τον Ντα Σίλβα πιο κοντά στον φορ και τον Μπεντόγια στον κόφτη και με τους πλάγιους να πιέζουν ψηλά.Ρίσκαρε και έβγαλε Ντα Σίλβα και έριξε μέσα τον Πέδρο στα δεξιά και μετάτρεψε το σύστημα σε 4-4-2 φέρνοντας τον Σαρδινέρο δίπλα από τον Μαγκλίτσα.Πέδρο και Σαρδινέρο ήταν “το πρώτο γκολ”.Στην συνέχεια πέρασε τον Πίεχ που κλείδωσε το παιχνίδι και προς το τέλος τον Ρέυνολτς για να κλείσει χωρους και να κλειδώσει το παιχνίδι.Άριστο κοουτσάρισμα.

Comments
To Top