ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Ντέρπι στο αφιλόξενο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την Ανόρθωση,την μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Φελίπε Ολιβέιρα:Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός είναι αρκετά κινητικός και δημιουργεί αρκετά ρήγματα με τις πλαγιοκοπήσεις του.

Καλό:Πρόκειται για πολύ γρήγορο ποδοσφαιριστή με καλή ντρίπλα.Αρέσκεται στο ένας εναντίον ενός και “ψάχνεται” για να κερδίζει στατικές φάσεις γύρω από την περιοχή και εντός αυτής(πέναλτι).Ο οπισθοφύλακας μας θα χρειαστεί βοήθειες από τον πλάγιο χαφ και ντουμπλαρίσματα.

Ρούμπεν Ράγιος:Ο πιο ντελικάτος ποδοσφαιριστής του αντιπάλου.Πολύ ποιοτικός αφού μπορεί να περάσει την μπάλα στον κενό χώρο από την κλειδαρότρυπα.Έχει πολύ καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις και δεν πρέπει να δώσουμε φάουλ έξω και γύρω από την περιοχή μας.

Γενικά: Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που ενώ έχει καλές μονάδες επιθετικά υστερεί στο σκοράρισμα αλλά δεν ξέρεις πότε θα βρεθούν στην μέρα τους.Αδύνατο τους σημείο είναι η τετράδα στην άμυνα αφού δεν έχουν σταθερούς ποδοσφαιριστές.Το κέντρο της άμυνας είναι αργό αν και στον μεταξύ μας αγώνα θα παίξει πίσω ο γρήγορος Σιβού.Επίσης οι πλάγιοι τους μπακ προωθούνται πολύ,ειδικά ο δεξιός οπισθοφύλακας που αφήνει κενά.Με τις απουσίες που υπάρχουν μάλλον θα είναι αδύνατοι και στον άξονα μεσοαμυντικά αφού υπάρχουν απουσίες.
Προσωπική εκτίμηση είναι πως η ομάδα μας θα βρει το γκολ στο αυριανό παιχνίδι αλλά δεν θα πρέπει να αρκεστεί σε αυτό(μέχρι ενός χρονικού σημείου στον αγώνα)αλλά να ψάξει και το δεύτερο για να διευκολύνει το έργο της για ρην κατάκτηση των 3 βαθμών!

Comments
To Top