ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Πρώτη ήττα για την ομάδα μας με τον Σωφρόνη στον πάγκο της ομάδας μας που έχασε με 2-0 από την Ανόρθωση. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Σε άσχημη βραδιά ο Πορτογάλος αφού φέρει ευθύνη στα δύο πρώτα τέρματα του αντιπάλου.

Μάριο Σέρτζιο:Κέρδισε και έχασε μάχες αμυντικά.Σε γενικές γραμμές ήταν καλός.Επιθετικά δεν βοήθησε πολύ.

Γιώργος Βασιλείου:Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον έτερο πλάγιο μπακ.

Γιώργος Πελαγίας:Ήταν άτυχος στην φάση του αυτογκόλ.Για πρώτη φορά βασικός είχε μέτρια απόδοση.

Πάολο Βινίσιους:Είχε λάθη στις επεμβάσεις του αλλά όταν η ομάδα είχε πάει όλη μπροστά.Δεν ήταν από τις καλές του παρουσίες.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Έτρεξε προσπάθησε μόχθησε αλλά ήταν υπερβολικά μόνος στην μεσαία γραμμή.

Άλι Ρέυνολτς: Δεν βγήκε το παιχνίδι της ομάδας,δεν βγήκε και η δική του πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα.Σίγουρα θα έχει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να δείξει το ταλέντο του.

Άλεξ Ντα Σίλβα:Νευρικός με λανθασμένες αποφάσεις και χωρίς καθαρό μυαλό αδικαιολόγητα από το πρώτο λεπτό.Σωστά έγινε αλλαγή.

Ζοάο Πέδρο:μέτριο παιχνίδι για τα δικά του στάνταρ,χωρίς πλαγιοκοπήσεις,χωρίς τις ψύχραιμες έξυπνες πάσες του.

Φώτης Παπουλής:Σκόραρε αλλά κάπως αργά.Τουλάχιστον ας έφυγε η γκαντεμιά του και το άγχος για το γκολ αφού τα τελευταία παιχνίδια είχε χάσει απίστευτες ευκαιρίες.

Άντον Μαγκλίτσα:Μέτρια εμφάνιση από τον Κροάτη.Δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε αλλά και τις λίγες φορές που είχε την.μπάλα οι επιλογές του ήταν βεβιασμένες.

Αρκάδιους Πίεχ:Ίσως ο μοναδικός που έδειξε κάτι πάνω του μετρίου στο γήπεφο.Ήταν κινητικός,έψαξε φάσεις και έδωσε λύσεις.Καλό παιχνίδι.

Αντριάν Σαρδινέρο:Μόλις μπήκε στο γήπεδο έδωσε κάποιες λύσεις στην δεξιά πλευρά αλλά μετά τον απορρόφισε η ροή του αγώνα.

Τιάγκο Γκόμες:Μπήκε προς το τέλος για να γράψει χλμ για να μην μπει κατευθείαν στα βαθιά.

Προπονητής:Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 και στα πρώτα λεπτά φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι.Προδώθηκε από τα 2 ατομικά λάθη και έγινε το 2-0 και μετά το παιχνίδι δύσκολα γύριζε.Παρόλα αυτά έκανε 2 αλλαγές στο ημίχρονο ανακάτεψε την τράπουλα δίνοντας πνοή στην ομάδα που έχασε 2 κλασσικές στο πρώτο δεκάλεπτο.Γύρω στο 70 όμως ήρθε το αυτογκόλ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.Θεωρώ σωστή την διαχείρηση του αγώνα ανεξαρτήτως εξέλιξης αφού σωστά πέρασε έξω ο άπειρος Άλλυ και ο κακός σε απόδοση Ντα Σίλβα και πέρασαν οι Σαρδινέρο Πίεχ αλλάζοντας και το σύστημα.Γενικά η βραδιά ήταν κακή αλλά στο ποδόσφαιρι είναι και οι άσχημες εμφανίσεις.

Comments
To Top