ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Συνέχισε ΣΩΦΡΟΝΗ μας!

«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» και είμαστε σίγουροι γνωρίζοντας το ποιος είναι αλλά και το πάθος και την αγάπη του γι αυτήν ομάδα, ότι θα «τρίξει» τα δόντια όπως μας συνήθισε και σαν άξιος καραβοκύρης θα βγάλει και πάλι το καράβι στα ανοικτά. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή τον πάγκο της ομάδας μας καλό είναι να θυμηθούμε ότι ποτέ δεν έπαιξε με ρόστερ γεμάτο, τα προβλήματα τον έβρισκαν το ένα μετά το άλλο αλλά αυτός έβρισκε τις λύσεις κάτι που θα κάνει και τώρα, στα νέα δύσκολα προβλήματα που εμφανίστηκαν και πάλι με τους νέους σοβαρούς τραυματισμούς, προβλήματα υγείας των Γκίε και Μπεντόγια!

Καλό είναι επίσης να θυμηθούμε που θα βρισκόμασταν αν αυτός ο άνθρωπος δεν έμπαινε μπροστάρης αυτής της ομάδας. Ίσως να μην ασχολούμασταν σήμερα με το που θα παίζαμε, και αν θα βλέπαμε την ομάδα μας. Μπήκε μπροστά στα δύσκολα, μας έκανε όλους μάγκες, έβγαλε το καλύτερο από «ξεχασμένους» παίκτες και ακόμα είμαστε εκεί. Ναι ρε Σωφρόνη, σε ευχαριστούμε που μας κάνεις και ονειρευόμαστε, σε ευχαριστούμε που μας έβγαλες από τη μιζέρια και συνέχισε έτσι όπως είσαι γιατί όπως είπες και συ ο ίδιος… «έχει Θεό».

Εμείς θα συνεχίσουμε μαζί σου ως το τέλος γιατί σε γουστάρουμε και αν δεν έρθει το πρωτάθλημα η ιστορία θα γράψει τις δικές σου πινελιές!!!

Comments
To Top