ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας και νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Βελτιωμένος από την προηγούμενη εμφάνιση.Πιο προσεκτικός στις στατικές φάσεις δεν υπέπεσε σε λάθη.Στην κανονική ροή του αγώνα είχε 2 καθοριστικές επεμβάσεις,ειδικά το τετ α τετ απέναντι στον Σωτηρίου που τον σταμάτησε η επέμβαση του ήταν καθοριστική.

Μάριο Σέρτζιο: Ενας εκπληκτικός Σέρτζιο άλωσε την δεξιά πλευρά.Άψογος αμυντικά πολύ καλός επιθετικά.Αυτός έκανε και πάλι την σέντρα στο γκολ.Αν έβαζε και το γκολ θα μιλούσαμε για την τέλεια εμφάνιση.

Τιάγκο Γκόμες: Επανεμφάνιση για τον Πορτογάλο που τα πήγε περίφημα απέναντι κυρίως στον Γιαννιώτα.Δεν τον άφησε να γίνει επικίνδυνος αφού τον έπαιξε πολύ έξυπνα.Ανέβηκε και στην επίθεση αλλά δεν είχε πολλές επικίνδυνες ενέργειες.

Πάολο Βινίσιους:  Σταθερός ο Πορτογάλος,έπαιζε σωστά τον χώρο και δεν άφηνε περιθώρια στον αντίπαλο σέντερ φορ.Ακόμα και όταν φόρτωσε ο αντίπαλος τα τετράγωνα αυτός παρέμεινε κυρίαρχος στον χώρο του.Θα μπορούσε να αποφύγει κάποια επιπόλαια μαρκαρίσματα.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Καταπλήκτικός Χάμπος,έκοβε με άνεση φτασμένου σέντερ μπακ όλες τις φάσεις και ταυτόχρονα ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω.Ακόμη μια άριστη εμφάνιση!

Εστεπάν Σακέτι: Τα είπαμε,τα λέμε και θα τα πούμε ξανά.Προσοχή το σκυλί δαγκώνει.Έκλεισε όλες τις τρύπες στο κέντρο και κέρδισε τις πλείστες μάχες στην μεσαία γραμμή.Βοήθησε και οργανωτικά.

Ζοάο Πέδρο: Τι κι αν είναι χαφ,τι κι αν μάγεψε σαν μπακ,έλαμψε και σαν κεντρικός χαφ.Απίστευτα τρεξίματα,γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίθετο και άψογος και οργανωτικά.Το τέλειο παιχνίδι.Ο πολυτιμότερος κατά την ταπεινή μας άποψη.

Άλεξ ντα Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος δείχνει κουρασμένος.Ακόμα και έτσι έχει τις στιγμές του.Πρέπει όμως μέχρι να βρει ξανά τον καλό του εαυτό να περιορίσει το κράτημα της μπάλας για να κοντρολάρει και τις αντοχές του αφού αν ανέβει θα αλλάξουν πολλά!

Αντριάν Σαρδινέρο: Αρκετή βρώμικη δουλειά από τον Ισπανό που έδινε βοήθειες στα μπακ χωρίς να παραμελά τα επιθετικά του καθήκοντα.Στις φάσεις που ήταν ενεργός σχεδόν όλες έγιναν ευκαιρία.

Φώτης Παπουλής: Φαίνεται να φορμαρίζεται στην κατάλληλη ώρα.Σκόραρε 2 γκολ σε 4 μέρες και έδειξε πως ανεβαίνει.Επιθετικά πάντα επικίνδυνος πλαγιοκοπούσε,δοκίμαζε σουτ και σε ένα από αυτά η μπάλα του έκανε το χατήρι.

Άντον Μαγκλίτσα: Πίεζε ψηλά κέρδιζε μπάλες και έβγαζε φάσεις ανοίγοντας χώρους.Έφαγε αρκετό ξύλο αλλά δεν πτοήθηκε.Φάνηκε πως είχε το γκολ αλλά στάθηκε άτυχος.

Σέρτζιο Σεμέδο: Επανεμφάνιση μετά την κόκκινη σαν αλλαγή στην θέση του Ντα Σίλβα.Μπήκε για να κλείσει χώρους και τα κατάφερε.Μεστό 20λεπτό αφού την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω.

Μάριος Στυλιανού:Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής:Έψαξε για λύσεις ο Σοφρώνης αφού οι απουσίες ήταν μαζεμένες.Αυτή την φορά επέλεξε Χάμπο στους κεντρικούς αμυντικούς και Πέδρο στα χαφ.Νέο πρόσωπο αλλά στην φυσική του θέση ο Γκόμες.Η ομάδα πίεσε από το πρώτο λεπτό ψηλά την μπάλα και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις να ψάξει το γκολ.Όταν το βρήκε λύθηκαν τα πόδια και το 2 και 3-0 δεν ήρθε από συγκυρίες.Ο αντίπαλος έφτιαξε μια δύο ευκαιρίες αλλά η άμυνα και ο τερματοφύλακας αντίδρασαν σωστά.Σωστή διαχείρηση αφού έβγαλε Ντα Σίλβα και πέρασε Σεμέδο κλείνοντας το κέντρο.Στην συνέχεια άλλαξε Παπουλή με Πίεχ ψάχνωντας το δεύτερο γκολ με 2 επιθετικούς.Τελευταία 5 λεπτά απέσυρε τον Μάγκλιτσα που κιτρινίστηκε επιπόλαια για να περάσει τον φρέσκο Στυλιανού.Μεγάλο μερίδιο της νίκης ανήκει και στον προπονητή.

Comments
To Top