ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε από κανένα να μειώσει τις πεντακάθαρες νίκες»(video)

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ηποδοσφαιρική μας εταιρεία με εφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι όπου και παλι τους κερδίσαμε!

Αναλυτικά:

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τον προχθεσινό μεταξύ μας αγώνα θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι το δείγμα και οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις κρατούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια προς απορία του φιλάθλου κοινού της Κύπρου

Από την άλλη είναι προς έκπληξη όλων μας που ασχολούμαστε με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο οι απορίες σας αναφορικά με τις οδηγίες του βάναυσου παιχνιδιού!

Επικαλείστε τα τρία τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα και ΑΕΚ ως δείγμα….παιχνίδια στα οποία και πάλι έχετε επιλεκτική μνήμη, προσπαθώντας να παραπλανήσετε το φίλαθλο κοινό της ομάδας σας και όχι μόνο.

Το δείγμα το οποίο θα πρέπει να επικαλείστε…συμπεριλαμβάνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε από κανένα να μειώσει τις πεντακάθαρες νίκες τις οποίες πετυχαίνουμε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια και όχι μόνο.

Το φίλαθλο κοινό της Κύπρου έχει μνήμη και μάλιστα όχι επιλεκτική! Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ τον κάθε βαθμό τον οποία προσθέτει στην βαθμολογία του, τον κατακτά με τον ιδρώτα του προπονητή μας, των ποδοσφαιριστών μας και την στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας….άλλωστε αυτό πιστοποιείτε και μέσα από τα αποτελέσματα των μεταξύ μας αγώνων τα τελευταία χρόνια είτε εντός είτε εκτός έδρας, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ!
Ευχόμαστε σε όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

 

Comments
To Top