ΑΝΤΡΕΣ

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!(video)

«H μισή αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από ένα ψέμα». Το γνωστό και διαχρονικό ρητό επιβεβαιώνεται περίτρανα για μια ακόμη φορά από την εμφανή προσπάθεια του επίσημου ΑΠΟΕΛ, να παρουσιάσει την ομάδα τους, την αιώνια ευνοημένη, σαν την αδικημένη του πρωταθλήματος, την οποία οι αντίπαλοι μόνο με βάναυσο τρόπο μπορούν να την αντιμετωπίσουν!

Η ομάδα της πρωτεύουσας η οποία σε 7 παιγνίδια με τους άμεσους ανταγωνιστές της, Απόλλωνα και ΑΕΚ, δεν κέρδισε ούτε ένα, βλέποντας την ομάδα τους να σέρνεται στον αγωνιστικό χώρο και τις πιθανότητες να χάσει τα κεκτημένα να αυξάνονται, οδηγείται σε κινήσεις πανικού προσπαθώντας να επηρεάσει την κοινή γνώμη, θεωρώντας οι τάχα εκ φύσεως ανώτεροι, ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με χαμηλό νοητικό επίπεδο και παραθέτοντας βίντεο με αποσπασματικές φάσεις του χθεσινού αγώνα.

Παραθέτουμε την δική μας απάντηση και απλά να ξέρουν ότι οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί και γενικά ο φίλαθλος κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

Φαίνεται ότι στο ΑΠΟΕΛ καταπίνουν με απληστία κάθε ψέμα που τους κολακεύει, αλλά την αλήθεια που τους φαίνεται πικρή την παίρνουν με μικρές γουλιές!

 

Comments
To Top