ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απο 300 εισιτήρια!

Την Παρασκευή στις 20:00 στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο (χωρητικότητας 1500 θέσεων) στη Λεμεσό θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας μεταξύ Ανόρθωσις – Sabbianco Απόλλων. Ο Τελικός θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Στην αστυνομική σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού τη Μεγ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 παρουσία εκπροσώπων των δυο ομάδων του Σταδίου και της ΚΟΠΕ (παρόν ήταν ο Α Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου) αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Στις δύο ομάδες θα δοθούν από 300 εισιτήρια. Στη κάθε ομάδα θα δοθούν από 15 προκλήσεις. Σε περίπτωση που έρθουν παιδιά από τις Ακαδημίες των ομάδων θα πρέπει να έχουν αγοράσει κανονικά εισιτήριο για τη κερκίδα που επιθυμούν.

To άνοιγμα των εισόδων του Αθλητικού Κέντρου ορίστηκε η ώρα 19:00.

Στο γήπεδο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία και τα εισιτήρια θα είναι προς προπώληση. Όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν την ταυτότητα μαζί τους. Επίσης όλες οι προσκλήσεις που θα δοθούν, οι κάτοχοι τους θα πρέπει να γράψουν τον αριθμό ταυτότητας και να παρουσιάσουν το Δελτίο Ταυτότητας.

Οι χώροι στάθμευσης στο γήπεδο είναι κοινοί.

Για τον αγώνα θα λειτουργήσουν 3 είσοδοι ( 1 για ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 1 για ΑΝΟΡΘΩΣΗ και 1 για Επίσημους)

Οι αποστολές των δύο ομάδων θα πάνε στο γήπεδο στις 1830.

H αποστολή της Ανορθώσεως θα αποτελείται από τις: 2.Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, 3. 3. Ελένη Κολοκοτρώνη. 4. Χριστιάνα Δαϋίδ, 5.Αλεξάντρα Βούκοβιτς (Σερβία),6. Τζορτζίνα Κόρντουν,7.Κάλια Βασιλείου, 8. Βασιλεία Κωνσταντίνου. 9. Ελένη Κακουρή. 11. Μαρίνα Κολοκοτρώνη. 12. Γεωργία Σταυρινίδου. 13. Ναταλία Μπρατούνχινα (Εσθονία), 18. Θάλεια Χριστοπούλου. Προπονητής είναι ο Σέρβος Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς.

Η αποστολή του Sabbianco Απόλλωνα θα αποτελείται από τις: 2. Σοφία Μανίταρου, 3. Βερόνικα Χουντίμα (Γαλλία/Ουκρανία), 4. Πολίνα Ντόντσουκ. 6. Θέλμα Χριστοφόρου (Ελλάδα), 7. Μαρίνα Λαβρούκ(Ουκρανία), 9. Ράνια Στυλιανού, 10. Τζέσικα Αγκούλο (Κολομβία), 12. Αντρια Ζακχαίου, 13. Άντρη Ιορδάνους, 14. Εβίτα Λεωνίδου, 15. Νικολίνα Σπύρου. Προπονητής είναι ο Γιάννης Γιαπάνης.

 

Comments
To Top