ΑΝΤΡΕΣ

«Έχασε πολλά κιλά και πλέον αναρρώνει…»

Δηλώσεις στο «Μαγκαζίνο των Σπορ» έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα των Γκίε και Μπεντόγια.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τα παιχνίδια κυπέλλου με την Ανόρθωση:

 «Προέχει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σεζόν, μένουν μόλις πέντε στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να φτάσουμε στο ζητούμενο».

Για τον Ρομπέρζ:

«Προετοιμαζόμαστε με όλους τους διαθέσιμους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο 90λεπτο της Κυριακής».

Για τις απουσίες με ΑΕΛ:

«Είναι ο Αγγελή που είναι ανέτοιμος και οι Μπεντόγια και Γκιέ».

Για τους Μπεντόγια και Γκιέ:

«Ως επίσημος Απόλλωνας δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε ξανά. Όταν υπάρχει κάτι θα προχωρήσουμε σε επίσημες ανακοινώσεις. Ο Μπεντόγια είναι κανονικά στην Κύπρο. Ταλαιπωρήθηκε 15 μέρες, απώλεσε πολλά κιλά. Θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να επανέλθει».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα:

«Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας στον αγώνα της Κυριακής».

Για τη διακοπή και το αν βοήθησε τον Απόλλωνα:

«Πήραν κάποιες ανάσες σημαντικές ενόψει της τελικής ευθείας. Περισσότερο είναι πνευματική κούραση αυτή την περίοδο. Υπάρχει πάντα το ερωτηματικό πώς επιστρέφει μια ομάδα από τη διακοπή, ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί».

Για τον Μάρκο Αντάμοβιτς:

«Δεν θα συζητήσουμε μεταγραφικά θέματα».

Comments
To Top