ΑΝΤΡΕΣ

Ο Κιννής για όλα…

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»  μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας, Φάνος Κιννής. Μίλησε για όλα που αφορούν την ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση: «Θεωρώ εδώ που φτάσαμε πως ήταν πιθανό να κληρωθούμε με οποιοδήποτε. Κληρωθήκαμε με την Ανόρθωση αλλά είναι ένας θεσμός που θέλουμε να κατακτήσουμε. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ο προπονητής μας ετοιμάζει την ομάδα κατάλληλα. Ήταν σημαντικές οι ανάσες».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουν απομείνει 5 παιχνίδι τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την ΑΕΛ που ανεξάρτητα ποια είναι η θέση της είναι πάντα ντέρμπι».

Για τη διαφορά από την πρώτη θέση: «Σίγουρα καλύπτονται και θεωρούμε πως αν πάρουμε 5 νίκες τότε μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όμως βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τις νίκες».

Για τις απουσίες: «Πέραν των τιμωρημένων είναι οι γνωστοί απόντες ένεκα τραυματισμών και δύσκολα θα έχουμε επιστροφές».

Για την αισιοδοξία των ποδοσφαιριστών: «Νομίζω πως τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας μας δίνουν την δυνατότητα να πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους».

Για την περίπτωση να ο Απόλλωνας να δώσει δυο τελικούς (Κύπελλο και Πρωτάθλημα) σε λίγες μέρες: «Μακάρι να είμαστε σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έστω και αν υπάρχουν λίγες μέρες μετά τον τελικό».

Για την προπώληση: «Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα καθώς είναι ένα παιχνίδι που θέλουν παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φθάσουμε στον στόχο μας».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Η βοήθεια που είχαμε από τον κόσμο την Μ. Πέμπτη ήταν τεράστια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν πραγματικά μεγάλη βοήθεια και τους θέλουμε δίπλα μας για τα επόμενα 5 παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας. Η δυναμική που έχουμε όταν αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο με μια δυτική κατάμεστη είναι πάρα πολύ μεγάλη και ευελπιστούμε να είναι δίπλα μας και την Κυριακή».

 

Comments
To Top