ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ

Τοπικό ντέρπι με την ΑΕΛ και άλλο ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος.Πάμε να δούμε τους 3 ποδοσφαιριστές που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Μέσκα:Ο πλάγιος επιθετικός της ΑΕΛ δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι προβλήματα στους αντιπάλους του με την ταχύτητα του.Διεισδυτικός και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρήγματα.

Γεωργιάδης:Ο Έλληνας άσσος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού αλλά προσωπικά τον θεωρώ ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή.Γρήγορος,έξυπνος με καλή σέντρα και πάσα που του αρέσει και να συγκλίνει δοκιμάζοντας το πόδι του.Μάλλον θα ξεκινήσει βασικός στον μεταξύ μας αγώνα.

Σοάρες:Ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής.Πολύ καλός αμυντικά αφού όπλο του είναι η δύναμη του.Συμμετέχει και στο επιθετικό κομμάτι αφού είναι και δημιουργικός μέσος.

Γενικά:Ο αντίπαλος μας μάχεται για την 4η θέση και θα ψάξει να κλέψει το παιχνίδι και όσο αυτό θα είναι στο γκολ ή στην ισοπαλία θα το κάνει με νύχια και με δόντια.Τακτικά και ποιοτικά είμαστε καλύτερη ομάδα και θεωρώ πως μόνο στις στατικές φάσεις μπορούν να μας κάνουν ζημιά ή από κάποιο ατομικό λάθος.Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη επισήμανση για τις στατικές φάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο στο να μην παραχωρούν εύκολα φάουλ όσο και πως θα τα αντιμετωπίσουν αφού Σοάρες και Πίτι έχουν καλά στημένα.Αυτό θα το τονίζουμε κάθε βδομάδα γιατί οι τελευταίες μας απώλειες έρχονται με αυτό τον τρόπο. Αδύνατο σημείο του αντιπάλου η άμυνα της και ο αργός άξονας της.Θεωρώ πως με την γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση θα βρούμε την ευκαιρία να πιάσουμε σε ανισσοροπία την άμυνα τους.Ο αριστερός τους μπακ.έχει συνήθειο να ανεβαίνει και δεν είναι πολύ καλός τακτικά αν και στο τελευταίο μεταξύ μας σπάνια πέρασε την μεσαία γραμμή.Επίσης το κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο δεν είναι καλό με την μπάλα στα πόδια και όταν την πάρει,αν πιεστεί θα κάνει λάθη.Δύσκολο παιχνίδι που όμως αν είσαι σοβαρός και δεν το πάρεις στην ρουλέτα του γκολ θα το κερδίσεις.

Comments
To Top