ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Η ομάδα μας κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις κόντρα στην ΑΕΛ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου,αφού τα ελάχιστα σουτ που είχε ο αντίπαλος πλην του τέρματος ήταν εύκολα. Στο τελευταία λεπτά μετά την ισοφάριση τα ελεύθερα κτυπήματα του ήταν βεβιασμένα και εντελώς άστοχα.

Μάριο Σέρτζιο: Δεν ήταν ο χειρότερος του παιχνιδιού αλλά βγήκε για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Δεν ήταν όμως ο καλός Σέρτζιο των τελευταίων αγωνιστικών αφού έχασε τον αντίπαλο του αρκετές φορές και επιθετικά ελάχιστα ανέβηκε.

Τιάγκο Γκόμες: Αμυντικά ήταν καλός και έπαιξε σωστά την γραμμή του με ελάχιστες όμως επιθετικές πρωτοβουλίες.

Πάολο Βινίσιους: Άσχημο παιχνίδι από τον Βινίσιους που δεν πρόσφερε την ηρεμία άλλων παιχνιδιών. Πολλά λάθη όταν κρατούσε την μπάλα με λανθασμένες μεταβιβάσεις.Αρκετές και οι λάθος τοποθετήσεις του στα γεμίσματα και στις στατικές φάσεις του αντιπάλου.

Χάμπος Κυριάκου:Έτρεχε να μαζέψει τα ασυμάζευτα.Εντελώς μόνος προσπαθούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι με ηρεμία από πίσω.Αρκετές φορές με αυτοθυσία έσωσε καταστάσεις αφού ο παρτενέρ του ήταν σε άσχημη μέρα.

Εστεπάν Σακέτι:Μέτριο παιχνίδι από τον Αργεντινό που στοίχισε στην ισορροπία της ομάδας αφού δεν μπορούσε εύκολα να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των αντιπάλων που ευτυχώς έμεναν ημιτελής.

Ζοάο Πέδρο:Προσπάθησε μόχθησε αν και ήταν μόνος στην μεσαία γραμμή.Όταν πέρασε στο πλάι ήταν πιο καλός τόσο σαν μπακ όσο και σαν χαφ.Έδωσε και την ασίστ για το γκολ.

Άλεξ ντα Σίλβα:Δυστυχώς τα τελευταία παιχνίδια παρακολουθούμε το φάντασμα του Ντα Σίλβα.Άοσμος,χωρίς φαντασία και με επικίνδυνα λάθη στην μεσαία γραμμή.

Αντριάν Σαρδινέρο:Δεν μπήκεψστο παιχνίδι παρά μόνο είχε ελαχιστες εξάρσεις.

Φώτης Παπουλής:Δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του αφού ήταν κλεισμένος. Απόκτησε νεύρα και ενεργούσε βεβιασμένα. Κάκιστο παιχνίδι.

Άντον Μάγκλιτσα:Προσπαθούσε σαν καλαμιά στον κάμπο στην επίθεση αλλά ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη.Έφαγε και αρκετό “ξύλο”.

Σέρτζιο Σεμέδο:Μπήκε και έδεσε κάπως στην μεσαία γραμμή βάζοντας δύναμη έτσι η ομάδα κέρδιζε πιο εύκολα μπάλα…

Μάριος Στυλιανού:Μπήκε για να υπάρξουν φρέσκα πόδια και πρόλαβε και έσωσε σίγουρο γκολ σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση.

Ιωάννης Πίττας:Σκόραρε το πρώτο του γκολ αλλά δεν το χάρηκε αφού μείναμε στην ισοπαλία. Δεν μπορεί να κριθεί λόγω του ελάχιστου χρόνου αλλά το γκολ τον βάζει στους καλούς την αναμέτρησης.

Προπονητής:Έβαλε την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.Ένα ημίχρονο χαμένο και ένα δεύτερο που είχαμε την μπάλα αλλά η υπεροχή μας ήταν χωρίς ουσία.Οι αλλαγές τους κρίνονται σωστές αφού ο Σεμέδο σύνδεσε την μεσαία γραμμή,ο Στυλιανού έσωσε σίγουρο γκολ και ο Πίττας σκόραρε. Προσωπική άποψη είναι πως δεν φέρει ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα αφου παίκτες κλειδιά ήταν κάκιστοι σε απόδοση και κυριότερο με αχρείαστα και αβίαστα λάθη.

Comments
To Top