ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Ημιτελικός με την μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε μέχρι τώρα στους 3 αγώνες τους οποίους δώσαμε. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Μίτροβιτς: Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε τον χειμώνα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Μοιράζει παιχνίδι βοηθώντας τον Ράγιος αλλά μαρκάρει και σαν σκυλί δίνοντας βοήθειες στον αργό Βίκτορ.

Φελίπε Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος ήρθε κι αυτός τον Γενάρη και κάνει την διαφορά στην πλάγια γραμμή. Πολύ καλός τακτικά αλλά και ατομικά. Δεν σκοράρει πολύ αλλά προτιμά να δίνει ασσίστ αφού διαθέτει καλό πόδι.

Ρούμπεν Ράγιος: Το άλφα και το ωμέγα του αντιπάλου. Οργανώνει το παιχνίδι με τόση μαεστρία που δεν ξέρεις κάθε φορά που κρατά την μπάλα που θα την δώσει. Διαθέτει επίσης εκπληκτικά κτυπήματα. Ας μην ξεχνάμε πως στα 3 γκολ από τα 4 που σκόραραν ενάντια στην ομάδα μας έχει 2 ασίστ και έχει σκοράρει το ένα. Χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Γενικά: Η Ανόρθωση ήταν η πιο επικίνδυνη ομάδα από τις άλλες δύο αφού μόνο αυτός ο στόχος της έχει απομείνει. Θεωρώ όμως πως κλειδί θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα μας διαθέτει την ποιότητα να κάνει την δουλειά πιο εύκολη στον επαναληπτικό. Δυνατό σημείο του αντιπάλου είναι η μεσαία της γραμμή αφού εκεί διαθέτει τρεις από τους παίκτες κλειδιά της. Αν το παιχνίδι πάει στον άξονα το παιχνίδι θεωρώ θα είναι ντέρμπι με το αβαντάζ στον αντίπαλο αφού διαθέτουν πιο ξεκούραστους ποδοσφαιριστές. Αδύνατο τους σημείο είναι οι πλάγιοι μπακ τους αλλά και όλη η αμυντική τους γραμμή. Αν η ομάδα μας καταφέρει και ντουμπλάρει τους πλάγιους αμυντικούς τους τότε θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα. Παπουλής,Σαρδινέρο και Πέδρο μπορούν να κερδίσουν κατά κράτος τις αντίστοιχες πλάγιες γραμμές τους και να κάνουν την διαφορά. Ίσως ένα σχήμα και με τους 3 μέσα να δώσει την έξτρα ώθηση. Επίσης τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χαθεί το δυνατό ξεκίνημα που ήταν χαρακτηριστικό της ομάδας μας. Αυτό λείπει αφού σε όλα τα παιχνίδια των μπαράζ που δεν κέρδισε η ομάδα μας δέχτηκε πρώτη γκολ, ενώ και με ΑΕΚ και με Ομόνοια δεν έχανε στο ημίχρονο και κέρδισε. Ένα πρώτο ημίχρονο που για ολόκληρο πρωτάθλημα είχαμε τους πιο πολλούς κερδισμένους βαθμούς. Ίσως το δυνατό ξεκίνημα να είναι αυτό που λείπει στους τελευταίους αγώνες!

Comments
To Top