ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν το «Αλάνι» τους χόρεψε χασαποσέρβικο!(video)

Ο Γκαστόν Σαγκόι δεν ήταν ποδοσφαιριστής ήταν ένας καλλιτέχνης της μπάλας με τρελές εμπνεύσεις και απίστευτα γκολ που δεν χόρταινες να χαζεύεις ξανά και ξανά!

Περίοδος 2009/10 και ο Απόλλωνας τίθεται αντιμέτωπος με την Ανόρθωση στο Τσίρειο στο πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Το «Αλάνι» είχε ιδιαίτερη αδυναμία και κυριολεκτικά αφηνίαζε όταν «έβλεπε» Ανόρθωση! Ενδεικτικά τέσσερεις φορές που βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ανόρθωση στο θεσμό του κυπέλλου το «Αλάνι» δεν έδειξε κανένα έλεος καταφέρνοντας να παραβιάσει την εστία της «μεγάλης κυρίας» έξι φορές!

Έτσι και την μέρα εκείνη αφού πρώτα στο 6΄ χόρεψε Λεβακαμπέσι, και τον πρωταθλητή Ευρώπης, Τραϊανό Δέλλα κεραυνοβολώντας τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Νάγκι γράφοντας το 1-0, δεκαέξι λεπτά αργότερα με αριστουργηματικό τρόπο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε μέσα σε αποθέωση το 2-0 πανηγυρίζοντας ως μποξέρ!

Τέτοια γκολ έβαζε ο Αργεντινός και μεθούσε τη Δυτική! Για την ιστορία η ομάδα μας κέρδισε τελικά με 3-1 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση κάνοντας πάρτι και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κερδίζοντας με 3-2 και με τον Σαγκόι να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ!

 

Comments
To Top