ΑΝΤΡΕΣ

Τα «λουλούδια» στην κυρία από τον ΘΡΥΛΟ!

Από άλλο πλανήτη η ομάδα μας στον σημερινό(26/4) πρώτο αγώνα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου διέλυσε κυριολεκτικά την Ανόρθωση με το εκκωφαντικό 6-0 και ευκόλυνε κατά πολύ το έργο της για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!

Αρκετά καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα δείχνοντας το πρώτο δεκάλεπτο να θέλει να πάρει την κατοχή και να προσπαθήσει να επιβληθεί του αντιπάλου στο χώρο του κέντρου για να βγάλει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Η υπεροχή μας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 13΄ με τον Πέδρο να εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Μαγκλίτσα να εκτελεί με κεφαλιά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά το γκολ η ομάδα μας βρήκε το ρυθμό της και έλεγχε πλήρως το παιχνίδι, προσπαθώντας να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να πλασάρει και ο αντίπαλος αμυντικός να διώχνει πάνω στη γραμμή ενώ ο Σαρδινέρο στο 34΄ δεν λάθεψε και πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0. Γκολλλλλ και στο 37΄με τον Βινίσιους να εκτελεί με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέδρο και να κάνει το 3-0. Έτσι το ημίχρονο μας βρήκε να προηγούμαστε με 3-0.

Με γκολ για την ομάδα μας ξεκίνησε η επανάληψη του αγώνα αφού ο Παπουλής με πέναλτι στο 54΄έκανε το 4-0. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν να ελέγχουν πλήρως τον αγώνα και να μην αφήνουν περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει καν προσπάθεια να αντεπιτεθεί αφού στην κυριολεξία μέχρι και το 60΄η ομάδα ήταν καταπληκτική!!! Η ομάδα μας συνέχιζε να έχει το έλεγχο του αγώνα και στο 76΄ έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον Σαρδινέρο να μην μπορεί από κοντά να πλασάρει σε κενή εστία! Στο 77΄είχαμε την μεγάλη επιστροφή του Μακρίδη που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μαγκλίτσα! Η ομάδα μας κρατούσε με ευκολία το σκορ στην ουσία πρόκρισης με ευκολία ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΗΡΘΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΔΗ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 5-0!!! Το τελικό 6-0 έκανε ο Πίεχ με ωραία κεφαλιά στις καθυστερήσεις!!!

Comments
To Top