ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Τρομερή η ομάδα μας διέλυσε στον χθεσινό αγώνα την Ανόρθωση και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον τελικό της 24ης Μαΐου!

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Στον περισσότερο χρόνο ήταν απλώς θεατής αφού ελάχιστα σουτ καταγράφηκαν στην εστία, στα οποία αντέδρασε σωστά.

Μάριος Στυλιανού: Μετά από καιρό βασικός, έκανε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έπαιξε σωστά τον αντίπαλο του αφού ελάχιστα απείλησαν από την πλευρά του.

Τιάγκο Γκόμες: Μεστό παιχνίδι από τον Πορτογάλο που κράτησε την θέση του και έσβησε όσους βρήκε απέναντι του. Επιθετικά ανέβαινε χωρίς να παίρνει όμως ρίσκα.

Πάολο Βινίσιους: Καλός ο Βραζιλιάνος σε αυτό το παιχνίδι, αφού κέρδισε τις πλείστες προσωπικές μονομαχίες. Σκόραρε και ένα πανέμορφο γκολ με κεφαλιά πηδώντας στον ουρανό.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αν το παιχνίδι τελείωνε 1-0 ή 2-0 θα ήταν ο πολυτιμότερος. Άρχοντας στην άμυνα, όχι μόνο καθάριζε αλλά ταυτόχρονα ξεκινούσε τις επιθέσεις μας. Με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε πόσο έλειψε της ομάδας.

Εστεπάν Σακέτι: Σήμερα ο Αργεντινός κυριολεκτικά όργωσε την κάθε γωνιά του γηπέδου. Μάρκαρε παντού και δεν άφηνε τον αντίπαλο να ανασάνει.

Χάμπος Κυριάκου: Επιτέλους στην θέση του. Συνέχισε τις ψηλές πτήσεις και έδειξε πόσο πολύτιμος είναι στην μεσαία γραμμή. Βοήθειες στον Σακέτι και μοίρασμα παιχνιδιού με εκπληκτικές μπαλιές. Δεν φοβήθηκε λεπτό το παιχνίδι.

Αντριάν Σαρδινέρο: Από τα καλύτερα του παιχνίδια. Συνεχής ανεβάσματα, πλαγιοκοπήσεις. Εναλλαγή ρόλων με Πέδρο και Παπουλή και σαν κερασάκι και το γκολ.

Φώτης Παπουλής: Κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε και το χάρηκε. Ξεκίνησε πίσω από το σέντερ φορ και άλλαζε συνεχώς θέσεις δημιουργώντας ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα.

Ζοάο Πέδρο: Ο πολυτιμότερος,3 ασίστ, πάνω κάτω συνεχώς όργωνε το γήπεδο και πραγματοποιούσε επελάσεις που δυσκόλευαν τους αντιπάλους να τον αντιμετωπίσουν.

Άντον Μαγκλίτσα: Σκόραρε, έφτιαξε δρόμους για τους συμπαίκτες του και ήταν ένας διαρκής κίνδυνος.

Αρκάδιους Πίεχ: Μπήκε για λίγο και σκόραρε, αφού το κυνήγησε το γκολ. Το κύριο όμως ήταν πως πίεζε τους αντιπάλους και τους ανάγκαζε ή σε λάθος στην πρώτη πάσα με την ομάδα του ή σε χάσιμο της κατοχής.

Ιωαννης Πίττας: Αγωνίστηκε για λίγο και δεν θα κριθεί.

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Στην επάνοδο του στην ομάδα ευτύχησε να σκοράρει πράγμα θετικό για τον ίδιο και όχι μόνο. Άριστη επαναφορά στα γνώριμα λημέρια του.

 

Προπονητής: Κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Παπουλή πίσω από τον επιθετικό και τους Σαρδινέρο και Πέδρο στα άκρα αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή που φόρτωσε την μεσαία γραμμή για να πάρει την κατοχή. Η μπάλα πήγε στα άκρα που ήταν το αδύνατο σημείο του αντιπάλου που έγινε ακόμα πιο αδύνατο με την τοποθέτηση του Ράγιος στα άκρα. Επίσης οι εντολές για πίεση από το πρώτο λεπτό ήταν σαφής κάτι που έπνιξε τον αντίπαλο αφού ακόμα και όταν το παιχνίδι πήγε στο 4-0 οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν ψηλά. Στην συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το σκορ που πήγε η ομάδα στα αποδυτήρια μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Comments
To Top