ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τι κοινό ενώνει Μακρίδη και «Κάττο»!

Πέραν της σχέσης προπονητή με παίκτη που ενώνει Σωφρόνη Αυγουστή και Κωνσταντίνο Μακρίδη υπάρχει ακόμα ένα κοινό στοιχείο το οποίο ενώνει τους δύο!

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι, Σωφρόνης Αυγουστή και Κωνσταντίνος Μακρίδης, είναι οι μοναδικοί οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο αγώνες οι οποίοι έγραψαν ιστορία, που όλως τυχαίως, και οι δύο ήταν κόντρα στην Ανόρθωση!

Κάτω από διαφορετικούς ρόλους, με τιμονιέρη τον Σωφρόνη και ποδοσφαιριστή τον Μακρίδη συμμετείχαν και οι δύο στην ψεσινή (26/4) εκκωφαντική μας νίκη με 6-0 η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας κόντρα στην Ανόρθωση σε οποιοδήποτε θεσμό, πρωταθλήματος ή Κυπέλλου ενώ ξανά και οι δύο, αυτή την φορά ως ποδοσφαιριστές, συμμετείχαν σε ένα άλλο αγώνα και πάλι κόντρα στην Ανόρθωση σε εκείνο το ανεπανάληπτο βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου 2003 όταν συντρίψαμε την Ανόρθωση του Αντρέα Μιχαηλίδη με 3-0 που αποτελεί την μεγαλύτερη ήττα της Ανόρθωσης από την περίοδο 1986/87 που αγωνίζεται στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Δύο από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της Ανόρθωσης συνδέονται λοιπόν με δύο ονόματα του Σωφρόνη Αυγουστή και του Κωνσταντίνου Μακρίδη!

Comments
To Top